Zangles & Stembevrijding bij Canto! Vind je stem en laat je horen!

Canto! helpt jou om de basis van je eigen stem te vinden. Wat is jouw klank, wat komt er van nature naar buiten? En wat zijn aangeleerde 'trucjes' die je kan loslaten? Deze leer je te signaleren en ook weer los te laten. Hierbij is het vertrouwen dat je als leerling voelt in de les, erg belangrijk. Niets is raar, lelijk of fout, groei kan alleen maar ontstaan vanuit ontspanning.
Canto! gelooft niet dat één pasklare methode voor iedereen het gewenste effect zal creëren. Daarom wordt er naar elk individu op zich gekeken. Elementen uit verscheidene zangmethodes kunnen worden toegepast in de lessen, zoals EVT (Estill Voice Training), klassieke zangtechniek en Stembevrijding.

Stembevrijding bij Canto!
Jij wilt leven. Je wilt je vrij voelen. Om te laten zien en horen wie jij bent. Om de ruimte in te nemen die jij bent. Maar je merkt dat er een blokkade is; iets houdt je tegen om voluit te zijn wie jij bent. Voluit te laten klinken, hoe jij klinkt. Om voluit jouw stem te laten horen. Voluit klank te maken vanuit jouw hart.

Canto! nodigt je uit om op onderzoek uit te gaan naar wat het is dat er in jou leeft en daar klank aan te geven. Gedachten, emoties, fysieke sensaties of juist leegte. Alles in jou is onderdeel van het geheel dat je bent, van jouw volheid. Door middel van jouw stem vrijheid ervaren. Canto! verwelkomt je met open armen en begeleidt je liefdevol en kundig op jouw pad naar meer vrijheid.

Praktisch

Stem jouw lestijd af met Charo Duran via info@zangschoolcanto.nl.

Voor meer informatie kun je een kijkje nemen op: www.zangschoolcanto.nl