Heerlijk zingen met koor Wereldmuziek Vocal Group!, zang uit allerlei culturen en windstreken.

We zingen liederen uit allerlei landen en culturen, daardoor is het repertoire heel afwisselend! Steeds weer andere melodieen, ritmes en harmonieen brengen je steeds in andere sferen. We zingen Afrikaans, Bulgaars, Braziliaans, Noors, Spaans, Canadees, Indiaans, Cubaans, Iers, Indiaas. Er is geen zangervaring nodig voor de Wereldmuziekgroep, en je hoeft geen noten te kunnen lezen! Op www.jolandatraarbach.nl/wereldmuziek-vocal-group/ kun je opnames zien van onze liedjes en optredens.

Praktisch

Er zijn twee repetitierondes: 1 in het voorjaar bestaande uit 12 repetities (van september tot en met december) en 1 in het najaar bestaande uit 14 repetities (februari tot en met juni). Je kunt hierdoor in en uitstappen zoals het jou uitkomt.

Proefles
Je mag de eerste les als proefles gebruiken om te kijken of het iets voor je is en daarna beslissen of je doorgaat. Later instromen mag, dit kan nog bij de tweede of derde les. De derde les is echter de laatste mogelijkheid. Als je na de proefles besluit door te gaan, geldt de proefles als je eerste les.

Op mijn website www.jolandatraarbach.nl kun je de begindata vinden en wat de tarieven zijn. Op de pagina de Wereldmuziek Vocal Group vind je alle informatie.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Hart Muziekschool verzorgt als vereniging van zelfstandige muziekdocenten de muzieklessen in het gebouw van Hart.

Voor gerichte informatie over proeflessen, lesdagen, lestypes, tarieven, inschrijven en telefoonnummers verwijzen we je naar de website van de Hart Muziekschool.

Wereldmuziek Vocal Group
Cursus Wereldmuziek Vocal Group
Discipline Ensembles & Bandjes, Muziek | Zang, Zang