Leer hoe je acrylverf giet en zo geweldige patronen maakt.

Een schilderworkshop voor jong en oud! Iedereen kan dit en het is vooral heel leuk om te doen! Leer hoe je acrylverf op een goede manier verdunt, zodat je het kunt gieten. We maken een – zogenaamde – dirty pour. Daarbij giet je de verschillende kleuren eerst bij elkaar, voordat je het op je canvas giet. Ik leg je uit hoe je jouw gietsel enigszins kunt voorspellen, maar toch blijft het elke keer een verrassing, dat maakt het extra spannend! Uiteraard leer je ook hoe je de 'cellen' maakt.

Praktisch

materialen

De workshop is inclusief materialen. Je krijgt 2 canvasboarden om te gieten van 20 x 20 cm en er zijn verschillende kleuren acrylverf aanwezig om uit te kiezen. Het duurt 2 dagen voordat het werk droog is, dus je kunt het werk niet meteen meenemen!

Zorg ervoor dat je oude kleding aantrekt die vies mag worden! 

  • Schort
  • Eventueel glitters al die in je werk wilt verwerken
  • Mocht je in de gelegenheid zijn om het werk zelf op te halen, dan kun je ook iets plats meenemen om zelf te gieten van ongeveer hetzelfde formaat.
  • Heb je een favoriete kleuren acrylverf, die je absoluut in je gietsel wilt verwerken? Neem die dan mee.

Voor vragen over de materialen kun je altijd mailen naar info@sionasnel.com.

Verzenden

Mocht je niet in de gelegenheid zijn om het werk op te komen halen, omdat je van ver weg komt, dan kan ik het ook opsturen tegen betaling van € 5,- Geef dit voor aanvang van de les aan, dan krijg je van mij een envelop en adressticker.

Prijs

De prijs voor deze workshop ligt hoger dan wat je normaal van mij gewend bent, dit komt door de pouring medium die vrij prijzig is. Mocht je nog een restant over hebben dan mag je deze mee naar huis nemen.