Ben jij 50+, houd je van dansen en wil je dit samen met anderen doen? Doe mee met de moderne danslessen voor 50-plussers. Uiteraard op jouw eigen wijze en in jouw eigen tempo.

Moderne dans is een dansvorm waaraan iedereen kan meedoen en waarbij expressie centraal staat. Dit betekent dat je je lichaam gebruikt om emoties of verhalen uit te drukken. Ook kun je via bewegingen de bijbehorende muziek uitbeelden. Het is een vorm van dansen waarbij alles mag, met veel ruimte voor jouw eigen stijl en invulling!

Naast creatieve vrijheid biedt iedere moderne dansles ook veel variatie. Je bent lekker actief bezig, gebruikt je fantasie en daarnaast werken we samen aan je houding, ademhaling, coördinatie, improvisatie en natuurlijk je danstechniek. Het allerbelangrijkste is samen op een ontspannen manier plezier maken!

Praktisch

De danslessen duren 60 minuten en worden gegeven door verschillende dansdocenten van Danstheater VOS. Elke docent heeft een andere manier van lesgeven waardoor de lessen zeer afwisselend zijn. De lessen worden afgestemd op het niveau van de deelnemers en zijn voor iedereen geschikt, ongeacht ervaring of conditie. Een rolstol of een rollator is geen belemmering om deel te nemen. Het minimum aantal deelnemers is 4 en om voldoende persoonlijke aandacht te kunnen geven is er een maximum van 14 deelnemers.

Data 

28 mei, 4, 11, 18, 25 juni, 2, 9, 16 juli

Prijs

 € 99.- voor 8 lessen.

HaarlemPas houders betalen slechts € 27.- voor 8 lessen.

Proefles 

Eerst uitproberen? Tijdens het Lentefestival op zaterdag 25 mei in het Rozenprieel kun je vrijblijvend meedoen met de gratis proefles. Aanmelden voor de proefles is niet nodig.

Adres Lentefestival: Dagcentrum De Roos
Tybautstraat 1


Tijdstip proefles: 13.30 – 14.00 uur

Aanmelden of meer informatie

Neem contact op met Daniëlle Noordermeer, artistiek leider bij Danstheater VOS.

Tel: 06 125 490 23

E-mail: daniellenoordermeer@gmail.com