Voeg textuur toe aan je aquarel en geef er zo een mixed media draai aan. 

Voor deze workshop leer ik je een techniek om een foto over te zetten op je papier. Tekenvaardigheid is dus niet nodig. Tijdens deze mixed media workshop gaan we werken met aquarel. Op dit moment een veel gebruikt en populair medium. Je krijgt uitleg over het gebruik van aquarel en de grondbeginselen van kleuren mengen. Maar we gaan er natuurlijk ook een mixed media draai aan geven! We gaan experimenten met verschillende ondergronden en we maken een snelle "image transfer". Naast de duidelijke stap voor stap instructie leer je ook de producten beter kennen.

Praktisch

Materialen 


De workshop is inclusief materialen. Je werkt op papier van 35x25 cm en er zijn verschillende kleuren aquarelverf aanwezig om uit te kiezen. Neem de volgende materialen graag zelf mee: > Rond aquarel penseel (synthetisch) nr. 6, weet je van jezelf dat je graag precies werkt neem dan ook wat kleinere penselen mee. 

> Schort 
> Schaar 

> Plastic voor op de tafel: een opengeknipte vuilniszak is voldoende 

> Schilderstape (1 cm breed) om je papier vast te plakken 

> Bord met huishoudfolie, die als pallet kan dienen 

> 2x Waterbak/pot b.v. een yoghurt emmer 

> Eventueel aquarel verf of napjes (set). Er is aquarel verf aanwezig mocht je het niet hebben. Heb je nog vragen over de materialen of over iets anders mail dan naar info@sionasnel.com.