Acrylverf gieten: creatief, verrassend en spannende workshop!

Een boeiende schilderworkshop geschikt voor zowel jong als oud! Iedereen kan deelnemen aan deze activiteit, die niet alleen leuk is om te doen, maar ook leerzaam. Je leert hoe je acrylverf op de juiste manier verdunt voor het gieten van kunstwerken. Tijdens deze workshop gaan we specifiek aan de slag met het gieten van verf in de vorm van een golf, waarbij we ook verschillende materialen integreren in het werk voor een bijzonder effect. Ik zal je begeleiden bij het voorspellen van het resultaat van jouw gietsel, maar toch blijft het elke keer weer een verrassing! Dit element van onvoorspelbaarheid voegt een extra dosis spanning en opwinding toe aan de ervaring. Kortom, het belooft een creatieve en avontuurlijke workshop te worden waarin je jouw artistieke vaardigheden kunt ontwikkelen en nieuwe technieken kunt ontdekken.

Praktisch

Materialen 


De workshop is inclusief materialen. We werken met hoogwaardige materialen. Je krijgt 2 mdf plaatjes om te gieten van 24 x 30 cm en er zijn verschillende kleuren acrylverf aanwezig om uit te kiezen. Het duurt 2 dagen voordat het werk droog is, dus je kunt het werk niet meteen meenemen! Zorg ervoor dat je oude kleding aan trekt die vies mag worden! Neem het volgende zelf mee:
> Schort 

> Mocht je in de gelegenheid zijn om het werk zelf op te halen, dan kun je ook iets plats meenemen om zelf te gieten van ongeveer hetzelfde formaat. 

> Heb je een favoriete kleuren acrylverf, die je absoluut in je gietsel wilt verwerken? Neem die dan mee.

Voor vragen over de materialen kun je altijd mailen naar info@sionasnel.com Verzenden 


Mocht je niet in de gelegenheid zijn om het werk op te komen halen, omdat je van ver weg komt, dan kan ik het ook opsturen tegen betaling van € 5,- Geef dit voor aanvang van de les aan, dan krijg je van mij een envelop en adressticker. Prijs 


De prijs voor deze workshop ligt hoger dan wat je normaal van mij gewend bent, dit komt door de pouring medium die vrij prijzig is. Mocht je nog een restant over hebben dan mag je deze mee naar huis nemen.