Zee-geïnspireerd materieschilderen met diverse natuurlijke materialen.

Een workshop in materieschilderen staat op het programma! We laten ons inspireren door de zee en water. Tijdens deze workshop gebruiken we een verscheidenheid aan natuurlijke materialen in onze schilderijen. Je kunt zelf materialen meenemen en krijgt daarnaast een pakket met leuke items om te verwerken. Samen bouwen we laag voor laag aan je kunstwerk. Naast diverse materialen voegen we zand en pasta toe voor interessante texturen. Voor kleur gebruiken we inkt en acrylverf.

Praktisch

Materialen
De workshop is inclusief materialen. Je krijgt een canvas van 60x60 cm om op te werken en er zijn verschillende kleuren inkt en acrylverf aanwezig om uit te kiezen. 


Trek oude kleding aan en neem de volgende materialen graag zelf mee: 


> Plat penseel van 1 a 1,5 cm breed (korte steel is voldoende), weet je van jezelf dat je graag precies werkt neem dan ook wat kleinere penselen mee. 

> Schildersmes 

> Schort 

> Schaar 

> Plastic voor op de tafel: vuilniszak is voldoende 

> Bord met huishoudfolie, die als pallet kan dienen of plastic bord die je weg kunt gooien 

> Waterbak/pot b.v. een yoghurt emmer 

> Eventueel je favoriete kleuren acrylverf/ inkt
> Natte doekjes (babydoekjes) 

> Eventueel materialen die je in je werk wilt verwerken denk aan: natuurlijk materiaal, zand, papier of stof. 


Er zijn föhns aanwezig om het werk te drogen. Toch is het werk aan het einde van de workshop waarschijnlijk niet helemaal droog. Zorg er dus voor dat je het schilderij horizontaal kunt vervoeren en dat je iets van plastic hebt om het op te leggen.

Lunch 


Er is een gezellig Café in het gebouw aanwezig voor de lunch. Je kunt bij Hart een lunch bestellen, bestaande uit 2 luxe vega broodjes, sap en handfruit. De kosten bedragen € 15,00 per persoon. Uiteraard mag je ook iets van de kaart uitzoeken of zelf een lunch meenemen.