Ga direct naar inhoud
Artikel afbeelding

HVT | YO Haarlem

Speel mee in een jeugdorkest!

Speel jij al minimaal 1 jaar op een muziekinstrument en lijkt het jou leuk om mee te doen met een écht Orkest? Dan is YO Haarlem (Young Orchestra Haarlem) iets voor jou! YO Haarlem speelt tijdens projecten van 10 weken met thema’s als Filmmuziek, Pop & Poetry, Jazz & World of Rap. Elke 10 weken sluiten we af met een optreden in de buurt voor ouders en fans.

Repetities

Dirigent: Rodney Calis
Het Verhalenhuis (Van Egmondstraat 7)
Donderdag 18.30 - 19.20 uur

Hoe het werkt
Ben jij tussen de 10 en 18 jaar? Dan kun je meedoen met de wekelijkse repetities. De muziek is speciaal voor het orkest gemaakt, zodat je op verschillende niveaus kunt meespelen. Deelname is helemaal gratis! De concerten zijn ook gratis toegankelijk voor ouders en fans. Gebruik onderstaande link om je aan te melden.

Aanmelden
Aanmeldformulier YO Haarlem


AANVULLENDE INFORMATIE DIRIGENT

Rodney Calis | dirigent YO Haarlem-Noord.
Dirigent en trompettist Rodney Calis speelt jazz, funk, salsa, pop, soul en klassiek. Na zijn studie aan het conservatorium speelde hij al snel bij musicals als Grease, The Wiz en Annie. Als Rodney zelf niet speelt dan geeft hij trompet-, cornet- en bugel les, staat hij als dirigent voor een big band of repareert hij blaasinstrumenten.