Ga direct naar inhoud

Voor leerlingen (7)

Jij hebt talent! Speel jij de sterren van de hemel, of maak jij met je vrienden vette choreografieën? HIT biedt je een podium. Ieder jaar tonen honderden jongeren hun talent op Haarlems grote podia. Je kunt meedoen in de categorieën Bands, Singer-Songwriters, Klassieke Muziek, Spoken Word, Cabaret, Dans en Beeldende Kunst!

Enthousiast? Lees snel door en schrijf je onderaan deze pagina in voor HIT 2020!

Meedoen aan HIT?


Dat vinden wij te gek! Je kunt je inschrijven als je van je docent op school een HIT nominatieticket hebt ontvangen. Het is dus erg belangrijk dat je op school laat weten dat je mee wilt doen aan HIT! Kijk in onderstaande lijst of jouw school meedoet aan HIT, en bij wie je je kunt melden:

HIT-coördinator bij jou op school
Eerste Christelijk Lyceum: Christa Filius
College Hageveld: Olga Kaat
Coornhert Lyceum: Sonja Siddré, Patrick Wildenburg en Piet Spee
Lyceum Sancta Maria: Maartje van Amersfoort
Schoter Scholengemeenschap: Bas Koster
Haarlem College: Frank Stasser er Vincent Lobé
Montessori College Aerdenhout: Kitty Wilmink 
Hartenlustschool: Chantal Maarleveld
Stedelijk Gymnasium Haarlem: Linde van Tienen
Rudolf Steiner College: Simanto Dragtsma

Nominatieticket al op zak?


Heb jij al een ticket weten te bemachtigen, schrijf je dan voor 1 maart 2020 in via de links onderaan deze pagina!

HIT MasterClasses


Als je je hebt opgegeven krijg je meer info over de MasterClass van HIT! Deze MasterClass wordt gegeven door toffe professionals. Zij geven je waardevolle tips om je performance te verbeteren. Daarna hoor je of je mag optreden tijdens één van de finale avonden in het Patronaat, de Philharmonie of de Toneelschuur!

Wat kun je eigenlijk winnen?


De HIT trofee wil je gewoon hebben! Een pronkstuk voor op iedere kamer! Maar natuurlijk draait het bij HIT om meer dan alleen de prijs. Wij geloven er namelijk in dat het voor jou veel leuker is om als winnaar van HIT regelmatig te kunnen optreden. Je doet ervaring op op diverse kleine en grotere podia. We bieden winnaars zoveel mogelijk optredens aan, je bepaalt natuurlijk zelf wat je wilt doen. Denk aan K-day, Bevrijdingspop, Zomer in de Zaanen, Houtfestival, Spaarnestad Concert, Kunstlijn, Radio Haarlem 105.

Inschrijven

 
Bij HIT word jij door middel van een inspirerende Masterclass geholpen om je optreden in de Philharmonie te perfectioneren. We hopen je te zien bij HIT 2020, schrijf je nu in!
HIT masterclass
Hart Haarlem
 
HIT is de plek voor Haarlems aanstormend singer-songwriter talent van 12-18 jaar! HIT biedt jou een Masterclass door professionals en het Patronaat podium om ervaring op te doen als singer-songwriter. Winnaars mogen o.a. spelen op Bevrijdingspop!
HIT masterclass
Jongerencentrum Flinty's
 
HIT is de springplank voor jong Haarlems band talent! We bieden je een toffe Masterclass en het Patronaat podium om ervaring op te doen met jouw band. Winnaars mogen o.a. spelen op Bevrijdingspop, K-day en Zomer in de Zaanen.
HIT masterclass
Jongerencentrum Flinty's
 
Dans jij solo of in een groep de sterren van de hemel? HIT Dans biedt jong talent een leuke Masterclass! Wie weet sta jij tijdens de finale in de grote zaal van de Toneelschuur! Geef je nu op!
HIT masterclass
Hart Haarlem
 
Van mei tot juni vindt de HIT expositie plaats bij Hart Haarlem! Wil je jouw kunstwerk graag aan een breed publiek tonen? HIT geeft je die kans. Natuurlijk zijn er ook toffe prijzen te winnen.
HIT masterclass
Hart Haarlem
 
Schrijf jij graag gedichten of ben je op een andere creatieve manier met tekst en taal bezig? HIT biedt jou het podium van de Philharmonie! De vakjury ziet jouw inzending graag tegemoet!
HIT masterclass
Hart Haarlem
 
HIT kleinkunst biedt jou een goede Masterclass en misschien zelfs de grote zaal van de Toneelschuur! We zien je graag bij HIT 2020!
HIT masterclass
Hart Haarlem