Ga direct naar inhoud
Artikel afbeelding

Voor goede live muziek en openbare jamsessies kun je om de week op donderdagavond terecht in het sfeervolle Hart Café. Vanaf 21.00 uur barst het los en kunnen liefhebbers van jazz, blues en pop hun hart ophalen onder het genot van een drankje. Onze huisbands Green Sparkle en Trio JÖP nemen je om beurten mee op muzikaal avontuur. Na een kort, inspirerend concert nodigen zij muzikanten van elk niveau van harte uit om mee te spelen en ervaring op te doen. De toegang is gratis! 

Hart Café | Kleine Houtweg 18 (Haarlem) | 21.00 - 23.00 uur

Parkeren kan in parkeergarage de Kamp of garage Houtplein. Voor fietsen hebben wij meer dan voldoende fietsenrekken voor de deur.

Programma 2019 | 2020


In verband met de corona-maatregelen hebben wij het programma tot de zomervakantie helaas moeten annuleren. Wij hopen in de loop van het jaar weer optredens in het Hart Café te kunnen houden.

Huisbands


Green Sparkle, de band van drummer Kim Weemhoff, legt zich toe op het muzikaal verbouwen en herdefiniëren van bekende popliedjes.

Trio JÖP is een initiatief van drummer Joost Kesselaar, pianist Örjan Graafmans en bassist Paul Berner. Zij zijn voor zichzelf begonnen nadat zij jarenlang samen speelden als de hechte ritmesectie van de Gerard Kleijn Group.

Doe mee!


Hart zet zich in voor talentontwikkeling en het opdoen van ervaring. Tijdens de live muziekavonden krijgen (jong) talent en ervaren musici de kans om speelervaring op te doen en te jammen met professionele musici. Je hoeft je niet vooraf aan te melden.

Deel dit