Ensembles en bands

Bij Hart krijg kinderen en volwassenen de unieke mogelijkheid om in orkesten, ensembles of bands samen te spelen en op te treden op podia in de stad zoals de Philharmonie of het Patronaat. Al na één jaar les kunnen kinderen auditie doen voor een strijkersensemble en stap voor stap doorgroeien naar orkesten van een hoger niveau. In de Groepsles Plus voor kinderen van 8 t/m 11 jaar gaan ze al na een paar maanden samenspelen met andere kinderen en ander instrumenten.

 

Bij de Popschool van Hart kun je je opgeven voor een band of een popband-cursus volgen. Je vind er medemuzikanten en staat alles voor je klaar: goede oefenruimtes, uitstekende apparatuur en professionele begeleiding. Je bent jaarlijks verzekerd van een aantal optredens. Onder leiding van een bandcoach werk je aan een repertoire en een eigen bandsound. De bands worden ingedeeld naar speelniveau, muzikale belangstelling en leeftijd.

Ook niet-leerlingen kunnen bij Hart in een ensemble of orkest spelen.

Bekijk de cursussen

Goed om te weten

Aanmelding en plaatsing

Zowel leerlingen als niet-leerlingen van Hart kunnen zich aanmelden voor samenspel bij Hart. Dat kan eenvoudig door je op deze website in te schrijven bij het ensemble, orkest of band van je keuze.

 

 

Startdatum ensembles en orkesten

Voor ensembles geldt dat het lesseizoen start na de zomervakantie van het basis en voortgezet onderwijs. Het aantal lesweken is 38 weken.

 

 

Korting ensemble

De samenspelkorting voor Hart-leerlingen is € 100,00 bij deelname aan een jaarcursus.

 

 

 

De inhoud van deze site is met de grootste zorg samengesteld. Er kunnen echter geen rechten aan worden ontleend. Hart aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor schade die het gevolg is van onjuistheid of onvolledigheid (in de meest ruime zin des woord) van de informatie op deze site.
 
Copyright: Stichting Hart