Hart Muziekschool

De Hart Muziekschool is voor iedereen die zich actief met (pop-)muziek bezig houdt, of daarmee wil beginnen. Een instrument leren bespelen of daarin nog beter worden dan je al bent, spelen in een band, je eigen techno maken, je zangtalent ontdekken in een spectaculair Popkoor, een workshop bluesharp doen, you name it... de Hart Muziekschool heeft 't allemaal. En voor iedereen! Zowel absolute beginners als gevorderde muzikanten, jonge honden en oudere jongeren, rockers en housers, hiphoppers en honingzoete r&b-keeltjes, kunnen bij de Hart Muziekschool hun draai vinden.

 

Wat biedt de Hart Muziekschool?

Instrumenten

Instrumentale lessen en zang

De Hart Muziekschool biedt instrumentale lessen en zanglessen op alle niveaus met een werkwijze die past bij popmuziek. In kleine groepjes, en soms ook individueel, wordt gewerkt met vooral veel bekend songmateriaal. Spelen en zingen op het gehoor speelt een belangrijker rol dan noten lezen. Het spelen vanaf akkoordenschema's, soleren, omgang met apparatuur, zelf songs maken, het komt allemaal aan bod. Instrumentale lessen worden gegeven op alle gangbare popinstrumenten: drums, elektrische gitaar, akoestische gitaar, basgitaar, Toetsen (piano, keyboard, synthesizer), saxofoon en zang.

 

Instrumenten

Popbands

Zangers, zangeressen, gitaristen, basgitaristen, drummers, toetsenisten en blazers kunnen zich aanmelden voor een popband-cursus. Na aanmelding word je meestal uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek. In dit gesprek wordt duidelijk, waar je muzikale belangstelling ligt, wat je niveau is, en ook, jawel, je ambitie. Zodat wij ervoor kunnen zorgen dat je op precies de juiste plek en in precies de juiste groep terecht komt.

 

 

 

De inhoud van deze site is met de grootste zorg samengesteld. Er kunnen echter geen rechten aan worden ontleend. Hart aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor schade die het gevolg is van onjuistheid of onvolledigheid (in de meest ruime zin des woord) van de informatie op deze site.
 
Copyright: Stichting Hart