Green Key Goud

Hoera! Hart heeft bij de Green Key certificering Goud behaald, het hoogste niveau. Green Key is het internationale keurmerk voor duurzame bedrijven in de recreatie- en vrijetijdsbranche en zakelijke markt. Bedrijven met een Green Key keurmerk doen er alles aan om het milieu te sparen, zonder dat hun gasten inleveren op comfort en kwaliteit. Zij gaan daarbij een stap verder dan de normale wet- en regelgeving vereist. Wij hebben Hart voor Duurzaamheid. Lees meer over Green Key.

Meivakantie bij Hart

Gedurende de meivakantie vinden er geen reguliere cursussen van Hart plaats. Op 3 mei organiseert Hart, net als in de andere schoolvakanties, de Vakantiekunstenaars. Kinderen van 6 t/m 12 jaar kunnen weer een hele dag bij Hart terecht voor leuke workshops. Klik hier voor meer informatie en om je op te geven.Hart Café is twee weken gesloten.

Thuis bij Hart

Op zoek naar een inspirerende vergaderlocatie in de binnenstad van Haarlem? Welkom bij Hart! In ons monumentale pand, uitgerust met alle benodigde faciliteiten, bieden wij diverse vergaderruimtes aan. Of je nu op zoek bent naar authentieke stijlkamer, een grote presentatiezaal of juist een intieme overlegplek; bij ons kun je terecht. In een ongedwongen sfeer, waar achtergrondgeluiden en verfspetters bij het interieur horen. Voel je thuis bij Hart.

Mini Academie start bij Hart!

Kleine kunstenaars opgelet: in mei openen de deuren van een kinderkunstacademie! Doe je ook mee? Schrijf je nu alvast in en wees zeker van een plekje!Op 10 mei start de eerste vierdelige lessenserie op de Mini Academie van Hoedje van de Koning. Op woensdagmiddag ontdekken we hier samen met kinderen materialen en gereedschappen vanuit academisch oogpunt, in verschillende disciplines.

Naschoolse muzieklessen 2017-2018

Wist je dat je na schooltijd op verschillende scholen met korting muzieklessen kunt volgen?Hart Muziek Lab organiseert muzieklessen op circa 20 scholen in Haarlem. Onder schooltijd, maar ook na schooltijd! Vind je het leuk om mee te doen aan de naschoolse lessen? Je kunt je hier nu al opgeven voor het volgend schooljaar. En als je nog niet weet of je volgend schooljaar wilt meedoen, klik dan hier om vrijblijvend je e-mailadres achterlaten om op de hoogte gehouden te worden.

Start nieuwe cursussen in het voorjaar

In het voorjaar starten er weer een aantal nieuwe cursussen bij Hart. Deze cursussen beginnen in maart, april of mei. In de meivakantie is er ook weer een nieuwe editie van vakantiekunstenaars voor kinderen van 6 t/m 12 jaar.

HIT bestaat dit jaar 70 jaar

Het Haarlems Interscholair Toernooi (HIT) bestaat dit jaar 70 jaar! De eerste reeks finales hebben inmiddels plaats gevonden. Kijk hier voor de winnaars.Op 13 juni vindt de Finale Theater plaats in de Toneelschuur en op 16 juni is de prijsuitreiking in de categorie Beelende Kunst. Alle beelende kunstwerken zijn nu te zien bij Hart.

15 mei EHBK bij het Dolhuys

Wil je meer weten over kunst? Eerste Hulp bij Kunst helpt bij het bekijken, begrijpen, genieten van – en luisteren naar hedendaagse kunstvormen. Eerste Hulp bij Kunst is een unieke samenwerking tussen Toneelschuur, Frans Hals Museum | De Hallen, Stadsschouwburg & Philharmonie, Bibliotheek Zuid Kennemerland, Noord Hollands Archief, het Dolhuys en Hart. Op maandag 15 mei mei vindt de laatste inspiratieavond van dit seizoen plaats in het Dolhuys.

Uitgebreid verslag Dag voor Cultuuronderwijs

Op woensdag 2 november 2016 organiseerde Hart de Dag voor Cultuuronderwijs, welke geheel in het teken stond van Synergie: over de meerwaarde van samen. Een dag vol workshops, inspiratie, ontmoeting en debat voor intern cultuurcoördinatoren, leerkrachten, directeuren, bestuurders, cultuuraanbieders en wethouders. Dagvoorzitter was Ruben Maes.Ruben Maes introduceert de dag, verwijst terug naar CMK (Cultuureducatie met Kwaliteit, red.) 2013-2016 en vooruit naar CMK 2017-2020.

De inhoud van deze site is met de grootste zorg samengesteld. Er kunnen echter geen rechten aan worden ontleend. Hart aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor schade die het gevolg is van onjuistheid of onvolledigheid (in de meest ruime zin des woord) van de informatie op deze site.
 
Copyright: Stichting Hart