Hart bij Zomer in de Zaanen

Zaterdag 24 juni is de 10e editie van Zomer in de Zaanen in het Zaanenpark. Hart is ook dit jaar weer van de partij met een informatiekraam. Ook zijn er diverse activiteiten.Om 14:15 uur geeft Capoeira Vereniging Senzala de Santos Holland een capoeira demonstratie. www.senzaladesantos.nlLaurie Hond geeft om 14:00 en 15:00 uur een les Muziek op Schoot voor (groot)ouders en kinderen van 0-4 jaar. De les duurt ongeveer een half uur.

Zomerconcerten wijkorkesten

In Schalkwijk en Haarlem Noord spelen kinderen uit de wijk al meer dan drie jaar samen in een wijkorkest. De wijkorkesten zijn opgericht door Hart in samenwerking met de basisscholen in het kader van School in de Wijk. De kinderen zijn onder schooltijd begonnen met les op een muziekinstrument met de hele klas en vervolgens verder gegaan met muzieklessen na schooltijd.

Popkoor op 25 juni in het Patronaat

De rijke en nog steeds springlevende traditie van de soulmuziek blijft een bron van inspiratie voor vocalisten. Dat bewees het Popkoor vijf jaar geleden met het optreden ‘Yummy Soul Food’. Hoog tijd voor een stomend vervolg: ‘Yummy Soul Food Reheated’. Een swingende en smakelijke avond met het zestig stemmen tellende Popkoor Haarlem op zondagavond 25 juni in het Patronaat.

Green Key Goud

Hoera! Hart heeft bij de Green Key certificering Goud behaald, het hoogste niveau. Green Key is het internationale keurmerk voor duurzame bedrijven in de recreatie- en vrijetijdsbranche en zakelijke markt. Bedrijven met een Green Key keurmerk doen er alles aan om het milieu te sparen, zonder dat hun gasten inleveren op comfort en kwaliteit. Zij gaan daarbij een stap verder dan de normale wet- en regelgeving vereist. Wij hebben Hart voor Duurzaamheid. Lees meer over Green Key.

Thuis bij Hart

Op zoek naar een inspirerende vergaderlocatie in de binnenstad van Haarlem? Welkom bij Hart! In ons monumentale pand, uitgerust met alle benodigde faciliteiten, bieden wij diverse vergaderruimtes aan. Of je nu op zoek bent naar authentieke stijlkamer, een grote presentatiezaal of juist een intieme overlegplek; bij ons kun je terecht. In een ongedwongen sfeer, waar achtergrondgeluiden en verfspetters bij het interieur horen. Voel je thuis bij Hart.

Succesvolle eerste jazz-avond in Hart Café

De eerste editie van Live Jazz in Hart Café was een groot succes. Een enthousiast en geconcentreerd luisterend publiek genoot ervan. Het Hart Café blijkt ideaal voor dit soort avonden: goede akoestiek, fijne sfeer en centraal gelegen. Liefhebbers van live jazzmuziek: kom allemaal donderdag 8 en 22 juni naar de volgende edities.

Naschoolse muzieklessen 2017-2018

Wist je dat je na schooltijd op verschillende scholen met korting muzieklessen kunt volgen?Hart Muziek Lab organiseert muzieklessen op circa 20 scholen in Haarlem. Onder schooltijd, maar ook na schooltijd! Vind je het leuk om mee te doen aan de naschoolse lessen? Je kunt je hier nu al opgeven voor het volgend schooljaar. En als je nog niet weet of je volgend schooljaar wilt meedoen, klik dan hier om vrijblijvend je e-mailadres achterlaten om op de hoogte gehouden te worden.

HIT bestaat dit jaar 70 jaar

Het Haarlems Interscholair Toernooi (HIT) bestaat dit jaar 70 jaar! De eerste reeks finales hebben inmiddels plaats gevonden. Kijk hier voor de winnaars.Op 13 juni vindt de Finale Theater plaats in de Toneelschuur en op 16 juni is de prijsuitreiking in de categorie Beelende Kunst. Alle beelende kunstwerken zijn nu te zien bij Hart.

Uitgebreid verslag Dag voor Cultuuronderwijs

Op woensdag 2 november 2016 organiseerde Hart de Dag voor Cultuuronderwijs, welke geheel in het teken stond van Synergie: over de meerwaarde van samen. Een dag vol workshops, inspiratie, ontmoeting en debat voor intern cultuurcoördinatoren, leerkrachten, directeuren, bestuurders, cultuuraanbieders en wethouders. Dagvoorzitter was Ruben Maes.Ruben Maes introduceert de dag, verwijst terug naar CMK (Cultuureducatie met Kwaliteit, red.) 2013-2016 en vooruit naar CMK 2017-2020.

De inhoud van deze site is met de grootste zorg samengesteld. Er kunnen echter geen rechten aan worden ontleend. Hart aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor schade die het gevolg is van onjuistheid of onvolledigheid (in de meest ruime zin des woord) van de informatie op deze site.
 
Copyright: Stichting Hart