Succesvolle eerste jazz-avond in Hart Café

De eerste editie van Live Jazz in Hart Café was een groot succes. Een enthousiast en geconcentreerd luisterend publiek genoot ervan. Het Hart Café blijkt ideaal voor dit soort avonden: goede akoestiek, fijne sfeer en centraal gelegen. Liefhebbers van live jazzmuziek: kom allemaal donderdag 8 en 22 juni naar de volgende edities. Het eerste deel van de avond (tot ca 21:30 uur) wordt gevormd door een optreden van het trio; na een korte pauze staat het tweede deel open voor muzikanten die met het trio mee willen spelen.

De avonden beginnen om 20:30 uur, de toegang is gratis.

Trio JÖP is het splinternieuwe initiatief van drummer Joost Kesselaar, pianist Örjan Graafmans en bassist Paul Berner. Ze speelden jarenlang samen als de hechte ritmesectie van de Gerard Kleijn Group, maar zijn nu voor zichzelf begonnen. Trio JÖP zoekt de grenzen van het moderne pianotrio op om juist hun eigen stempel daarop te drukken.

De inhoud van deze site is met de grootste zorg samengesteld. Er kunnen echter geen rechten aan worden ontleend. Hart aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor schade die het gevolg is van onjuistheid of onvolledigheid (in de meest ruime zin des woord) van de informatie op deze site.
 
Copyright: Stichting Hart