Mini Academie start bij Hart!

Kleine kunstenaars opgelet: in mei openen de deuren van een kinderkunstacademie! Doe je ook mee? Schrijf je nu alvast in en wees zeker van een plekje!


Op 10 mei start de eerste vierdelige lessenserie op de Mini Academie van Hoedje van de Koning. Op woensdagmiddag ontdekken we hier samen met kinderen materialen en gereedschappen vanuit academisch oogpunt, in verschillende disciplines.

We tekenen, schilderen, boetseren met klei, ja natuurlijk! Maar wat dacht je van sculpturen maken van gips? Of van rommel!? Of we gaan tekenen met houtskool, of nee, zwarte houtskoolvingers! We projecteren onze tekeningen heel groot op de muur en springen er in rond met onze eigen schaduwen. En! Proberen of het lukt om onze eigen camera te maken.

Te veel ideeën voor vier lessen, maar gelukkig beginnen we elke maand met meteen weer een nieuwe reeks!

Voor kinderen van 4 t/m 10 jaar.

Kijk voor meer informatie en de mogelijkheid om je in te schrijven op: www.hoedjevandekoning.nl

De inhoud van deze site is met de grootste zorg samengesteld. Er kunnen echter geen rechten aan worden ontleend. Hart aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor schade die het gevolg is van onjuistheid of onvolledigheid (in de meest ruime zin des woord) van de informatie op deze site.
 
Copyright: Stichting Hart