Post-HBO opleiding Vakspecialist Drama

Heb jij grote affiniteit met het vak drama en zie je professionalisering op dit vlak als een uitdaging en een kans om je binnen je school persoonlijk te profileren? De opleiding Vakspecialist Drama leert je hoe je de lijn van drama naar theater in je organisatie zichtbaar kunt maken en hoe je aan de spelbeleving en ontwikkeling van kinderen bij kunt dragen.

Deze opleiding wordt verzorgd door de InHolland Academy.

De opleiding bestaat uit 15 bijeenkomsten van 3 uur gedurende een jaar. Tijdens de bijeenkomsten staan spelplezier, ontwikkeling van eigen acteervaardigheden en inzicht in methodisch, didactisch en pedagogisch handelen centraal. Daarnaast is literatuurstudie belangrijk. De opgedane kennis wordt direct in de lespraktijk ingezet en ervaringen in de groep worden besproken. De opleiding wordt afgesloten met een individuele presentatie.

Resultaat
Na afronding van de opleiding Vakspecialist Drama kun je verschillende werkvormen in jouw dramalessen toepassen en collega’s begeleiden bij overdracht van drama. Je bent in staat om zelf een lessenserie op te zetten en uit te voeren en kan leerlijnen omzetten in een concreet programma voor basisonderwijs.

Doelgroep
Leerkrachten basisonderwijs met spelervaring en/of ervaring in het geven van lessen drama.

Duur
15 bijeenkomsten van 3 uur afgesloten met een individuele presentatie.

Data
Vanaf woensdag 16 oktober 2024 | 15.15 - 18.15 uur

Locatie
Hogeschool Inholland Haarlem, Bijdorplaan 15, Haarlem

Studielast
200 uur

Kosten
€ 2.650 (vrijgesteld van BTW, excl. ca. € 75 literatuur).

NB: jouw scholingskosten fiscaal aftrekbaar? Lees verder

Meer informatie en aanmelden
Zie website van InHolland Academy