Ga direct naar inhoud

Cinekid - Kort maar Krachtig

Dit programma bestaat uit mooie, grappige en ontroerende korte films. De compilatie is een diverse mix van animatie stijlen en een korte fictie film. De getekende animatiefilm 'Mijn leven in Versailles' is een ingetogen film over de ontluikende vriendschap tussen een meisje en haar chagrijnige oom. De hilarische stop-motion film 'Hittegolf' neemt ons mee naar een zonnig oord waar het iets te warm begint te worden. En in 'Slurp' gaat een jongentje op zoek naar een oplossing voor het geslurp van zijn oma tijdens het eten. Klik op de onderstaande link om in onze online lesomgeving te komen. Hier zijn niet alleen de films terug te zien maar bieden we ook een spannend en interactief lesprogramma wat ingaat op het beeldmateriaal.

Downloads

  1. Download het bijbehorende lesmateriaal.
  2. Bekijk direct de film Kort maar Krachtig. Wachtwoord: C1n3k1d2021

Evaluatie

Graag horen wij je mening over de voorstelling. Wil je daarvoor ons online evaluatieformulier invullen? We ontvangen graag een evaluatie per groep.

Meer informatie

Deze activiteit wordt aangeboden vanuit het CultuurMenu. Heb je vragen? Neem dan contact op met Charlotte te Gussinklo via ctegussinklo@hart-haarlem.nl of 023-5330414.