Ga direct naar inhoud

De geheime Missie

Tijdens de spannende bewegingsmissies is het jullie taak om de codes te kraken. Wat zit er in de koffer? Met stoere bewegingen en leuke dansspellen zoals 'los met lasers' werk je samen om de missies te volbrengen. Een workshop voor de hele klas waarin samenwerken en muzikaliteit samen vloeien tot een te gekke ervaring! Gaan jullie de uitdaging aan?

Bijzonderheden

Doel: Aan het eind van deze workshop hebben de leerlingen samen naar een eindresultaat toegewerkt. Het openen van de koffer. De leerlingen krijgen een reeks bewegingen aangeleerd die ze reproduceren. Daarnaast leren ze vrij bewegen tijdens 'los met lasers'. De verbeelding, motoriek en muzikaliteit worden gestimuleerd en geactiveerd in deze creatieve workshop vol spanning en interactie.
Trefwoorden:
Bewegen, Dans, Theater, Ontdekken, Samenwerken
Kunstenaar in de Klas:
Halte 6
Duur: 75 minuten

Voorwaarden

De school beschikt over een speellokaal en/of gymzaal.

Evaluatie

Graag horen wij je mening over deze activiteit. Wil je daarvoor ons online evaluatieformulier invullen? We ontvangen graag een evaluatie per groep.

Deze activiteit wordt aangeboden vanuit het CultuurMenu. Heb je vragen? Neem dan contact op via de mail of bel 023-5530414.

Meer informatie