Ga direct naar inhoud

De Grote Waarom Show

Waarom zijn de wolken wit?
Waarom val ik niet van de aarde?
Waarom zitten niet alle antwoorden al in mijn hoofd?
Waarom wil ik dit eigenlijk weten?
Waarom ben ik hier?
Waarom…?

Het is de vraag der vragen. De vraag die je altijd kunt blijven stellen. Want in elk antwoord zit een volgende vraag. Zo kun je oneindig lang doorgaan. In de Grote Waarom Show gaat Tg. Winterberg samen met het publiek en met poppen, proefjes, schaalmodellen, stopmotion op zoek naar antwoorden. De Grote Waarom Show is een beeldende ode aan de nieuwsgierigheid. Het is niet erg om iets niet te weten, de zoektocht naar antwoorden is een spannend avontuur waar anderen je bij kunnen helpen. Want als je alles denkt te weten, dan heb je niet genoeg vragen gesteld.

Meedoen in de Grote Waarom Show? Schrijf jouw eigen Waarom-vraag, te samen met jouw naam op een papier en neem deze mee naar het theater! En wie weet wordt jouw vraag wel getrokken uit de ‘Vraag-van-vandaag-Grabbel-Box’.

Bijzonderheden

Locatie: Toneelschuur
Trefwoorden: Beeldentheater, Wetenschap, Proefjes, Video, Stopmotion, Show, Interactief, Poppentheater
Duur: 50 minuten

Voorwaarden

De school zorgt zelf voor het vervoer van de leerlingen. Er is plaats voor één begeleider per acht leerlingen.

Aanvullende workshop

Bij deze voorstelling is een workshop van het gezelschap mogelijk. Heb je belangstelling? Neem contact op met Tg. Winterberg. De kosten komen voor rekening van de school.

Evaluatie

Graag horen wij je mening over de voorstelling. Wil je daarvoor ons online evaluatieformulier invullen? We ontvangen graag een evaluatie per groep.

Meer informatie

Deze activiteit wordt aangeboden vanuit het CultuurMenu. Heb je vragen? Neem dan contact op via de mail of bel 023-5530414.