Ga direct naar inhoud

Ik ben Vincent en ik ben niet bang

Inclusief workshop

Vincent weet alles over overleven in de natuur, maar in zijn klas vindt hij overleven een stuk moeilijker. Hij wordt gepest. Het is nog 7 dagen tot het schoolkamp. In zijn
survivalblik heeft hij alles verzameld wat je nodig hebt om welke ramp dan ook te overleven. Toch is hij bang.

Dan komt er een nieuw meisje in de klas: Jasmijn. Iedereen noemt haar de Jas. Zij is supercool en wil vrienden worden met Vincent. Nu wordt alles anders, althans dat hoopt Vincent. Maar het tegendeel is het geval. Iedereen houdt van de Jas, en hoe meer aandacht ze aan Vincent geeft, hoe meer hij daar voor gestraft wordt. Op kamp loopt alles uit de hand. Vincent vlucht de natuur in. Nu komt het echt aan op overleven.

Bijzonderheden

Bij deze theatervoorstelling hoort een workshop op school. Wij nemen hierover contact met de school op om dit in te plannen.

Locatie: De Krocht Zandvoort
Trefwoorden: Theater, pesten, overleven
Duur: 60 minuten

Voorwaarden

De school zorgt zelf voor het vervoer van de leerlingen. Er is plaats voor één begeleider per acht leerlingen.

Downloads

Evaluatie

Graag horen wij je mening over de voorstelling. Wil je daarvoor ons online evaluatieformulier invullen? We ontvangen graag een evaluatie per groep.

Meer informatie

Deze activiteit wordt aangeboden vanuit het CultuurMenu. Heb je vragen? Neem dan contact op met Charlotte te Gussinklo via ctegussinklo@hart-haarlem.nl of 023-5330414.