Ga direct naar inhoud

Ik word een krokodil

Harrie is een lieve en verlegen hagedis. Hij wil graag een stuk stoerder en dapperder zijn en besluit op een dag dat hij een krokodil wil worden. Zijn ouders zeggen dat dat niet kan omdat hij een hagedis is.
Op een dag ontmoet Harrie een echte Krokodil en vertelt hem wat zijn grootste wens is. ‘Als je écht een krokodil wilt worden, dan kun je dat,’ zegt de Krokodil. ‘Maar dan moet je er wel zelf in geloven en er hard aan werken.’ Nou, dat wil Harrie wel. Samen met de Krokodil gaat hij aan de slag. Zal het Harrie lukken om een krokodil te worden?

Bijzonderheden

Trefwoorden: fantasie, luisteren, vriendschap, kinderboekenweek
Kunstenaar in de Klas: Lilaluna Verteltheater
Duur: 40 minuten

Voorwaarden

Een stille ruimte en een stoel of een kruk. Er is geen decor en daarom geen groot speelvlak nodig. Kinderen op matten in een halve cirkel, 3 meter vanaf het speelvlak. Reacties van en interactie met kinderen is welkom.

Evaluatie

Graag horen wij je mening over deze activiteit. Wil je daarvoor ons online evaluatieformulier invullen? We ontvangen graag een evaluatie per groep.

Deze activiteit wordt aangeboden vanuit het CultuurMenu. Heb je vragen? Neem dan contact op via de mail of bel 023-5530414.

Meer informatie