Ga direct naar inhoud

Wat doet een architect?

Tijdens deze les gaat een echte architect (M/V) je dat vertellen. Hij gaat het hebben over wat hij allemaal doet wanneer hij bijvoorbeeld een opdracht krijgt om een nieuw huis te ontwerpen. Of wat dacht je van een nieuwe school, een verbouwing van een kantoor of misschien wel een plein of park? Dat kunnen allemaal projecten zijn waar een architect vanaf het allereerste idee tot het echt gebouwd of gemaakt is, aan werkt.
Deze les wordt gegeven in het ABC met een presentatie op een digibord en een uitleg bij een grote maquette van Haarlem. En er is ook tijd om zelf iets te ontwerpen of te bouwen..

Doel: Leerlingen leren wat het beroep architect zoal inhoudt én raken zich bewust dat (bijna) alles om hen heen door iemand bedacht en ontworpen is....

Trefwoorden: beroep, wonen, haarlem, techniek, architectuur, ontwerpen

Bijzonderheden

Locatie: ABC Architectuurcentrum
Duur: 90 minuten

Voorwaarden

Downloads

Evaluatie

Graag horen wij je mening over de activiteit. Wil je daarvoor ons online evaluatieformulier invullen? We ontvangen graag een evaluatie per groep.

Deze activiteit wordt aangeboden vanuit het CultuurMenu. Heb je vragen? Neem dan contact op via de mail of bel 023-5330414.

Meer informatie