Ga direct naar inhoud

Hotel Hierwaardaar

We zijn aangekomen in een vervallen hotel aan het eind van alle steden. Hotel Hierwaardaar, waar wonderlijke dingen verschijnen en zomaar verdwijnen. Vier verdwaalde figuren belanden in de lobby en proberen zich thuis te voelen tussen dansende vissen, plagend meubilair en stormende muren. Hoe ga je verder als alles om je heen verandert? Hotel Hierwaardaar is tegelijk grappig en bevreemdend, maar stiekem ook verbazingwekkend herkenbaar.
De Utrechtse gezelschappen De Dansers en Het Filiaal theatermakers stropen de mouwen op voor een voorstelling waarin dans, mime en beeldend theater samenkomen. Ze nemen het op voor de schoonheid van de poging om overal iets van te maken, ook als het even tegen zit. Hotel Hierwaardaar is danstheater over dwalen en doorzetten voor iedereen vanaf 8 jaar.

Bijzonderheden

Aanbieder: Frontaal Theaterbureau

Locatie: Toneelschuur

Trefwoorden: Danstheater, montagevoorstelling, associatief, beeldend, aanstekelijk plezier, magisch

Duur: 60 minuten

Voorwaarden

De school zorgt zelf voor het vervoer van de leerlingen. Er is plaats voor één begeleider per acht leerlingen

Aanvullende workshop

Evaluatie

Graag horen wij je mening over de voorstelling. Wil je daarvoor ons online evaluatieformulier invullen? We ontvangen graag een evaluatie per groep.

Meer informatie

Deze activiteit wordt aangeboden vanuit het CultuurMenu. Heb je vragen? Neem dan contact op via de mail of bel 023-5330414.