Ga direct naar inhoud

Gi-ga-grijs

Als kleine muis Mia oud genoeg is om de wijde wereld in te gaan, ontdekt ze hoe kleurrijk de prachtige natuur is. Ineens voelt ze zich een saaie, grijze muis. Ze wil heel graag een ander kleur vachtje; rood, groen of blauw. Maar of dat gaat lukken? Een verhaal over vriendschap en jezelf zijn.

Doel: Het primaire doel is om de fantasie -één van onze krachtigste eigenschappen- van de kinderen te stimuleren. Door te luisteren naar het verhaal spreken ze hun verbeeldingskracht aan. Daarnaast biedt het luisteren een moment van ontspanning en kunnen de kinderen even 'uitstaan'.

Trefwoorden: kinderboekenweek - sprookjes - lichaam - vriendschap - dieren

Bijzonderheden

Kunstenaar in de Klas: Lilaluna Verteltheater
Duur: 45 minuten

Voorwaarden

Voorwaarden: De workshop wordt gegeven in de gymzaal/ het speellokaal. Het platte decordoek is 2 x 3 meter. Voor het doek is een speelvlak van 3 meter nodig. Graag de banken/matten van te voren klaar zetten/leggen. Een workshop van een kunstenaar/docent kan alleen worden toegekend als je met minimaal 2 groepen inschrijft.

Downloads

Evaluatie

Graag horen wij je mening over deze activiteit. Wil je daarvoor ons online evaluatieformulier invullen? We ontvangen graag een evaluatie per groep.

Meer informatie

Deze activiteit wordt aangeboden vanuit het CultuurMenu. Heb je vragen? Neem dan contact op via de mail of bel 023-5330414.