Ga direct naar inhoud

Bloemrijk ingezoomd

Eerste deel van de schilderworkshop ontleden wij een bloem en tekenen wij die zo precies mogelijk na. Vervolgens schilderen wij de bloem, ingezoomd en zo groot mogelijk na met acryl. Net als de Amerikaanse kunstenares Georgia O'Keeffe. Haar schilderijen lijken betoverend, alsof ze zijn gemaakt door de ogen van een zoemende bij!

Doel: Aan het eind van deze workshop hebben de kinderen kennis genomen van hoe een bloem in elkaar steekt. Ze gebruiken 2 verschillende technieken en stijlen om deze in beeld te brengen: potlood en acrylverf. Heel precies en bijna abstract. Met hoe dan ook met spetterend resultaat.

Trefwoorden: natuur, bloemen, moderne kunst,schilderen, tekenen

Bijzonderheden

Kunstenaar in de Klas: Maya Mutlu
Duur: 90 minuten

Voorwaarden

Een workshop van een kunstenaar/docent kan alleen worden toegekend als je met minimaal 2 groepen inschrijft. De school zorgt zelf voor: penselen, kranten om tafels te beschermen, potjes water, papier en potloden

Downloads

Evaluatie

Graag horen wij je mening over deze activiteit. Wil je daarvoor ons online evaluatieformulier invullen? We ontvangen graag een evaluatie per groep.

Meer informatie

Deze activiteit wordt aangeboden vanuit het CultuurMenu. Heb je vragen? Neem dan contact op via de mail of bel 023-5330414.