Ga direct naar inhoud

Op 't randje

Inclusief workshop

Danscollectief Arnhemse Meisjes neemt je in de dansvoorstelling Op ‘t randje bij de hand op een avontuur door de speeltuin van het bestaan. Klim met hen op het randje en spring in de diepte van je fantasie!

Deze speelse dansvoorstelling is een ode aan de onbevangenheid en ontdekkingsdrang voor jong én oud. De Arnhemse Meisjes stimuleren kinderen tussen de 6 en 10 jaar om verbonden te blijven met hun innerlijke stem en ongerepte kern. Ze onderzoeken hoe je intuïtie te volgen en tonen de ontdekkingstocht door een eindeloze verscheidenheid aan emoties en gevoelens. Waar brengt het ons als we die de vrije loop laten?

Al klimmend en balancerend op alle randjes en richels van het decor, zoeken de Arnhemse Meisjes op gedurfde én speelse wijze naar de grenzen van het onbekende. Met de energieke en opzwepende ritmes van een live percussionist vinden ze samen uit waar het ons kan brengen als ál je emoties er mogen zijn.

Bijzonderheden

Bij deze theatervoorstelling hoort een workshop op school. Wij nemen hierover contact met de school op om dit in te plannen.

Locatie: De Krocht Zandvoort
Trefwoorden: Dans, onbevangenheid, ontdekkingsdrang, fantasie, intuïtie
Duur: 45 minuten

Voorwaarden

De school zorgt zelf voor het vervoer van de leerlingen. Er is plaats voor één begeleider per acht leerlingen.

Downloads

Evaluatie

Graag horen wij je mening over de voorstelling. Wil je daarvoor ons online evaluatieformulier invullen? We ontvangen graag een evaluatie per groep.

Meer informatie

Deze activiteit wordt aangeboden vanuit het CultuurMenu. Heb je vragen? Neem dan contact op via de mail of bel 023-5530414.