Ga direct naar inhoud

Open Dag
14 september 2019
Aanmelding

Terug

Als huurder van Hart ben je meer dan welkom om je cursus/workshop tijdens de Open Dag van zaterdag 14 september (12.00 - 17.00 uur) aan te prijzen. Via dit formulier vernemen we graag of je deelneemt en wat je wensen zijn. Hart probeert zoveel mogelijk aan je wensen tegemoet te komen, maar kan dit niet garanderen.

Let op: vraag eerst een ruimte aan voor seizoen 2019 | 2020
Alleen huurders die een huurovereenkomst of een optie hebben op een ruimte voor seizoen 2019 | 2020 kunnen deelnemen aan de Open Dag. Klik hier om een ruimte aan te vragen en vul pas daarna onderstaand formulier in.

Reguliere lessen
Tot 13.00 uur vinden er reguliere lessen plaats. Hier wordt uiteraard in de planning rekening mee gehouden. Geef je zelf tot 13.00 uur les? Dan kun je ervoor kiezen hier een 'open les' van te maken. Bezoekers van de Open Dag kunnen dan inlopen en worden uitgenodigd mee te doen.

Jouw gegevens

Vul hier het offertenummer in dat op onze bevestiging voor de verhuur van de ruimte waarin jij je cursus gaat geven staat vermeld

Deelname Open Dag

Hoe wil je jezelf tijdens de Open Dag presenteren? *
Je kunt nog 250 karakters invoeren
Hoe vaak wil je de activiteit uitvoeren? *
Heb je een voorkeur voor een tijdstip? *
(meerdere antwoorden mogelijk)
Je kunt nog 3000 karakters invoeren

Cursusmarkt

Hart richt één van de ruimtes in als cursusmarkt. Hier kun je bezoekers persoonlijk informeren over je cursus en direct vragen beantwoorden. Hart geeft de cursusmarkt dit keer extra aandacht.

Wil je deelnemen aan de cursusmarkt? *

Opmerkingen

Je kunt nog 3000 karakters invoeren

VERKLARING

Tot slot enkele vragen die wij verplicht moeten stellen in verband met jouw privacy.

Verwerking persoonsgegevens

Klik hier voor de Privacyverklaring.

Beeldmateriaal

Tijdens deze activiteit worden (mogelijk) foto’s en/of video’s gemaakt ter promotie van de activiteit op onze website en social media. Graag ontvangen we toestemming voor het gebruik van beeldmateriaal waar jij als deelnemer aan deze activiteit op staat. *

Klik hier om te lezen hoe wij het beeldmateriaal gebruiken en hoe je je toestemming op elk moment kunt intrekken.