Open Dag 2023

12.00 - 16.00 | ZA 9 sept

Als aftrap voor het cursusseizoen 2023-2024 zet Hart zaterdag 9 september de deuren open voor het publiek. Van 12.00 tot 16.00 uur kun je genieten van een bruisende dag met lessen, workshops, een cursusmarkt en live muziek. Uiteraard is ook de Hart Muziekschool aanwezig. Toegang en deelname is gratis.

In september starten er weer nieuwe cursussen bij Hart: muziek, dans, theater, beeldende kunst, fotografie, schrijven en nog véél meer. De Open Dag is dé gelegenheid om sfeer te proeven en te ontdekken wat bij jou past. Naast proeflessen, workshops en live muziek kun je in het gezellige Hart Café genieten van heerlijke koffie, sapjes, cakes, taarten en meer lekkers. Kinderen kunnen zich laten schminken door Eske & Anneke of maak een cultureel kiekje in de Hart photobooth!

Programma

Je kunt het volledige programma hier bekijken en downloaden.

Aanmelden activiteit cursusaanbod

Wie zich wil aanmelden voor een activiteit uit het cursusaanbod kan dat nu al doen:

Cursusaanbod

Open Monumentendag

De Open dag van Hart valt samen met de Open Monumentendag. Dit biedt geïnteresseerden de gelegenheid om bijvoorbeeld de prachtige oude stijlkamers van het voormalige weeshuis te bezoeken. Meer informatie over de geschiedenis van het pand kun je vinden op de website:

Open Monumentendag | Kleine Houtweg 18 – Haarlem

Deel dit