Over Hart

Hart is het centrum voor cursussen op het gebied van kunst, cultuur en kennis en vormt het  inspirerende Hart van Haarlem. Met uiteenlopende activiteiten voor jong en oud. Bij Hart vind je inspiratie en creativiteit. Hart biedt je zuurstof voor de geest: persoonlijke ontwikkeling in een stimulerende en enthousiasmerende omgeving.

Openingstijden

De administratie, receptie en kantoren zijn gevestigd op de hoofdlocatie Kleine Houtweg 18, 2012 CH Haarlem.
Het centrale telefoonnummer is 023 553 01 00. De receptie van Hart is op werkdagen geopend van 9 tot 17 uur.
De administratie is per mail bereikbaar via receptie@hart-haarlem.nl.
Op de pagina contact vind je een aantal online contactformulieren.
 

Vakanties en feestdagen schooljaar 2016 - 2017

Op de onderstaande data worden er géén lessen gegeven (m.u.v speciale vakantie-workshops):

Herfstvakantie 17 oktober 2016 t/m 23 oktober 2016
Dag voor Cultuuronderwijs 2 november 2016 gesloten tot 17:00
Sinterklaasavond     5 december 2016 gesloten vanaf 17:00
Kerstvakantie 24 december 2016 t/m 8 januari 2017
Voorjaarsvakantie 20 februari 2017 t/m 26 februari 2017
Pasen 17 april 2017
Meivakantie 24 april 2017 t/m 7 mei 2017
Hemelvaartvakantie 25 mei 2017 t/m 28 mei 2017
Pinksteren 5 juni 2017
Zomervakantie 22 Juli 2017 t/m 3 september 2017

 

Rolstoeltoegankelijkheid

De begane grond (exclusief toiletten en zijvleugel) van Hart is goed toegankelijk voor mensen in een rolstoel. De verdiepingen zijn niet rolstoeltoegankelijk.

 

Vacatures

Wij hebben op dit moment geen vacatures.

Ga naar de pagina vacatures >>>

 

Duurzaamheid

Ook voor Hart is maatschappelijk verantwoord ondernemen een belangrijke pijler binnen de organisatie. Wij hebben dan ook onze handtekening gezet onder de Verklaring Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (zie afbeelding).
Met het ondertekenen van deze verklaring conformeren wij ons aan de volgende afspraken:

  • - Wij zijn het centrum van Haarlem op het gebied van kunst, cultuur en kennis. Onze gecertificeerde professionals leiden mensen op, inspireren en stimuleren de creativiteit.
  • - Wij informeren onze cursisten, leveranciers en huurders dat we maatschappelijk verantwoord ondernemen.
  • - Wij maken transparante afspraken met gasten en leveranciers over de kwaliteit van onze producten en hoe we de kwaliteit bewaken.
  • - Wij bepalen de sociale impact van onze diensten en beperken deze zo veel als mogelijk voor zover het een negatieve impact, zoals frauduleus handelen, intimidatie, uitbuiting en kinderarbeid betreft.
  • - Wij bewaken zowel de continuïteit van onze onderneming als die van de werknemer en wij dragen zorg voor voorzieningen mochten we te maken krijgen met verlies van inkomsten.
  • - Wij werken continu aan het verminderen van de milieubelasting en het vergroten van het duurzame karakter van ons bedrijf.
  • - Wij werken continu aan het verbeteren van ons eigen inkoopproces en richten ons met name op goederen en diensten die duurzaam zijn, bij voorkeur voorzien van een milieu- duurzaamheids- en/ of sociaal keurmerk.

 

Green Key
Wij streven naar een Green Key centificatie. Green Key is het internationale keurmerk voor duurzame bedrijven in de recreatie- en vrijetijdsbranche en zakelijke markt.
Bedrijven met een Green Key keurmerk doen er alles aan om het milieu te sparen, zonder dat hun gasten inleveren op comfort en kwaliteit. Zij gaan daarbij een stap verder dan de normale wet- en regelgeving vereist.
Lees meer over Green Key.

 

De inhoud van deze site is met de grootste zorg samengesteld. Er kunnen echter geen rechten aan worden ontleend. Hart aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor schade die het gevolg is van onjuistheid of onvolledigheid (in de meest ruime zin des woord) van de informatie op deze site.
 
Copyright: Stichting Hart