Over Hart

Hart is het centrum voor cursussen op het gebied van kunst, cultuur en kennis en vormt het  inspirerende Hart van Haarlem. Met uiteenlopende activiteiten voor jong en oud. Bij Hart vind je inspiratie en creativiteit. Hart biedt je zuurstof voor de geest: persoonlijke ontwikkeling in een stimulerende en enthousiasmerende omgeving.

Openingstijden

De administratie, receptie en kantoren zijn gevestigd op de hoofdlocatie Kleine Houtweg 18, 2012 CH Haarlem.
Het centrale telefoonnummer is 023 553 01 00. De receptie van Hart is op werkdagen geopend van 9 tot 17 uur.
De administratie is per mail bereikbaar via receptie@hart-haarlem.nl.
Op de pagina contact vind je een aantal online contactformulieren.
 

Vakanties en feestdagen schooljaar 2015-2016

De start van het cursusseizoen 2015-2016 is op 21 september 2015.
Op de onderstaande data worden er géén lessen gegeven (m.u.v speciale vakantie-workshops).

Herfstvakantie 17 t/m25 oktober 2015
Sinterklaasavond zaterdag 5 december 2015
Kerstvakantie 19 december 2015  t/m 3 januari 2016
Voorjaarsvakantie 27 februari t/m 6 maart 2016
Pasen 27 & 28 maart 2016
Koningsdag 27 april 2016
Meivakantie 24 april t/m 8 mei 2016
Hemelvaart  5 mei 2016
Pinksteren 15  t/m 16 mei 2016
Zomervakantie 16 juli t/m 21 augustus 2016

 

Rolstoeltoegankelijkheid

De begane grond (exclusief toiletten en zijvleugel) van Hart is goed toegankelijk voor mensen in een rolstoel. De verdiepingen zijn niet rolstoeltoegankelijk.

 

Vacatures

Er zijn op dit moment geen vacatures bij Hart.

Ga naar de pagina vacatures >>>

 

Duurzaamheid

Ook voor Hart is maatschappelijk verantwoord ondernemen een belangrijke pijler binnen de organisatie. Wij hebben dan ook onze handtekening gezet onder de Verklaring Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (zie afbeelding).
Met het ondertekenen van deze verklaring conformeren wij ons aan de volgende afspraken:

  • - Wij zijn het centrum van Haarlem op het gebied van kunst, cultuur en kennis. Onze gecertificeerde professionals leiden mensen op, inspireren en stimuleren de creativiteit.
  • - Wij informeren onze cursisten, leveranciers en huurders dat we maatschappelijk verantwoord ondernemen.
  • - Wij maken transparante afspraken met gasten en leveranciers over de kwaliteit van onze producten en hoe we de kwaliteit bewaken.
  • - Wij bepalen de sociale impact van onze diensten en beperken deze zo veel als mogelijk voor zover het een negatieve impact, zoals frauduleus handelen, intimidatie, uitbuiting en kinderarbeid betreft.
  • - Wij bewaken zowel de continuïteit van onze onderneming als die van de werknemer en wij dragen zorg voor voorzieningen mochten we te maken krijgen met verlies van inkomsten.
  • - Wij werken continu aan het verminderen van de milieubelasting en het vergroten van het duurzame karakter van ons bedrijf.
  • - Wij werken continu aan het verbeteren van ons eigen inkoopproces en richten ons met name op goederen en diensten die duurzaam zijn, bij voorkeur voorzien van een milieu- duurzaamheids- en/ of sociaal keurmerk.

 

Green Key
Wij streven naar een Green Key centificatie. Green Key is het internationale keurmerk voor duurzame bedrijven in de recreatie- en vrijetijdsbranche en zakelijke markt.
Bedrijven met een Green Key keurmerk doen er alles aan om het milieu te sparen, zonder dat hun gasten inleveren op comfort en kwaliteit. Zij gaan daarbij een stap verder dan de normale wet- en regelgeving vereist.
Lees meer over Green Key.

 

De inhoud van deze site is met de grootste zorg samengesteld. Er kunnen echter geen rechten aan worden ontleend. Hart aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor schade die het gevolg is van onjuistheid of onvolledigheid (in de meest ruime zin des woord) van de informatie op deze site.
 
Copyright: Stichting Hart