Bianca Jonker

Ik ben Bianca Jonker. Met mijn werk als creatief vormgever, illustrator, consulent beeldend, inspiratie coach, vakleerkracht en aanbieder van creatieve uitdagingen in basis en voortgezet onderwijs, hoop ik jullie te inspireren en assisteren bij de creatieve lessen. Ik MAAK mixed media kunstwerken, illustraties en behang. Ik BIED creatieve uitdagingen en inspiratie coaching, aan kind en leerkracht en ONTWIKKEL kunsteducatief lesmateriaal.
Samen met kinderen en leerkrachten heb ik geleerd, ontdekt en verwonderd. Verwonderen vind ik één van de belangrijkste vaardigheden om in te zetten bij creatieve vormgeving. Mijn projecten zijn er om te inspireren en geïnspireerd te worden en om te onderzoeken en spelen. Spelen met materiaal en technieken, spelen met gedachten en spelen met fantasie. Graag wil ik de aangeboren nieuwsgierigheid van kinderen en hun spontane ongeremde manier van denken, behouden en stimuleren.

Iedereen is anders en heeft behoefte aan een eigen invulling van deze lessen en dat kan! Al mijn projecten worden op maat gemaakt naar wens, niveau en leeftijd. Vele materialen en technieken zijn mogelijk. Tot ziens op school!

Contactgegevens

Bianca Jonker

Disciplines

Beeldend
Multidisciplinair
Moderne kunst

Schooltype

PO
SO
VO
VSO