Muzikaal met Taal

Muzikaal Met Taal 

Leren is een feest! Leren is nog nooit zo leuk geweest!

Taal is saai? Hoezo? Tune4U zingt, rapt en drumt met taal op vette popsongs en groovy beats en dat is superleuk! Op ‘muzikaal met taal’ leren de kinderen digitaal allerlei vakken en onderwerpen door te zingen en te rappen met Shout Outs! Leren is nog nooit zo leuk geweest!

In de praktijk blijken de workshops en liedjes en RAP’s ook kinderen met 'Dyslexie' te helpen om de regels en stof beter tot zich te nemen en te begrijpen. Leerstof die ze anders lezend in de klas krijgen voorgeschoteld blijft nu veel beter hangen in hun hoofd!

Je kunt een gratis proefabonnement nemen om alle workshops uit te proberen op jullie school! Stuur dan een mail naar; info@tune4u.nl. Ook kan ik ter introductie een 'live' workshop in de klas komen geven.   

Op de site staan diverse vakgerichte muziekworkshops over uiteenlopende onderwerpen 


Ik ben componist en tekstdichter en schrijf popliedjes in allerlei soorten en maten. Al meer dan 11 jaar geef ik muziek workshops aan kinderen en jongeren voor verschillende kunstinstellingen en bedrijven met Tune4U. In samenwerking met scholen ontwikkel ik op het gebied van de zaakvakken en diverse andere onderwerpen liedteksten, popliedjes en beats waarbij taal en muziek een grote rol spelen. Door het omzetten van droge taal in een rijmende liedtekst met zang, rap en Shout Outs wordt het veel makkelijker en leuker voor de kinderen om te leren!

En als je dat ook nog eens kunt doen op vette popliedjes en beats dan wordt het leren pas echt een feest! Leren is nog nooit zo leuk geweest!


Trefwoorden: Muziek, Taal, Nederlands, Rekenen, Geschiedenis 

Contactgegevens

Muzikaal met Taal
06-39695710

Disciplines

Muziek
Erfgoed
Media en audiovisueel

Schooltype

PO
SO