Susanne Gijsbers

Autobiografisch schrijfcoach

Iedereen heeft verhalen over zijn leven. Die verhalen intrigeren me. Ze gaan over hoe je naar het leven kijkt, over hoe toevalligheden je levenspad bepalen, of over wat je zomaar kan overkomen en hoe je daar vervolgens mee omgaat.

Na mijn studie (communicatiewetenschap UvA) ben ik als redacteur en later als freelance tekstschrijver en journalist gaan werken voor verschillende bladen. Portretten en levensverhalen werd mijn terrein. De fascinatie voor levensverhalen leidde mij uiteindelijk naar de opleiding tot biografisch coach en autobiografisch schrijfcoach. Tegenwoordig geef ik individuele coaching in persoonlijke ontwikkeling en zingeving en cursussen autobiografisch schrijven met groepen.

Schrijven is thuiskomen 

Via autobiografisch schrijven haal je associatief herinneringen op. Je krijgt meer inzicht in hoe gebeurtenissen in je leven samen hangen. Je wordt je bewust van thema's of van een rode draad. Deze inzichten kunnen een richting, een ankerpunt voor de toekomst zijn.

 

Cursussen van deze docent

Schrijfcursus Sprookjes - Susanne Gijsbers

Schrijfcursus Sprookjes

Er was eens... Was je vroeger al dol op sprookjes? En ben je dat nog steeds? Met de rijke symboliek is het sprookje als een brug tussen het ...

Bekijk dit item

Deel dit