Inger van der Werf

Docent tekenen, schilderen, boetseren

Inger van der Werf studeerde kunstzinnige therapie aan Hogeschool Leiden. Ze is werkzaam als beeldend therapeut in de GGZ en heeft sinds 2015 een eigen praktijk, KunstZIN Haarlem. Daarnaast geeft zij creatieve cursussen en workshops, gericht op ontspanning en zelfexpressie.

“In mijn lessen draait het erom dat je jezelf leert uitdrukken op papier. Het gaat er niet zozeer om of het mooi wordt, maar om wat je eraan beleeft om het te maken en om wat het je te zeggen heeft. Je innerlijk weerspiegelt zich vaak in je creatieve werk.

Ik werk met diverse materialen en technieken en vind het leuk je te helpen ontdekken wat je met welke materialen kunt doen en daarbij je eigen taal te vinden. Dus kom lekker experimenteren met het materiaal. Laat je inspireren door thema’s die ik aandraag of werk met eigen thematiek. Alles mag.

Creatief bezig zijn kan ontspannend zijn, je in beweging brengen, inspireren, leiden tot inzichten en voldoening geven. En het houdt je geestelijk gezond.

 

Cursussen van deze docent

Intuitief tekenen

Intuïtief tekenen, schilderen en boetseren

Let op! De proefles en cursus intuïtief tekenen, schilderen en boetseren zitten VOL. Aanmelden is helaas niet meer mogelijk. Geef je ...

Bekijk dit item

Deel dit