Julia Werner

Zangdocent

Wil je leren zingen? Wil je je kunnen verliezen in een nummer? Wil je aan je zangtechniek werken? Wil je werken aan je interpretatie en performance skills? Wil je popmuziek zingen? Of folk? Of zelfs jazz, soul, RnB, rap of klassiek? Misschien wel in het Spaans, Portugees of Frans? En wil je daar dan ook wat handpercussie bij leren? Of jezelf begeleiden op piano? Wil je liedjes schrijven? Wil je leren scatten? Wil je werken aan je gehoor of aan muziektheorie? Of weet je het eigenlijk nog niet precies? Dan ben je bij mij ben je aan het goede adres. We gaan samen op zoek naar jouw interesses en geven samen vorm aan de lessen en waar we naartoe willen werken.

Mijn naam is Julia en ik geef sinds ik ben afgestudeerd aan het Conservatorium van Amsterdam nationaal en internationaal zangles aan jong en oud. Ik was onder andere Hoofd van de Zangafdeling van de True School of Music, een beroepsopleiding in de muziek, in Mumbai, India, waar ik mensen opleidde om professioneel zanger/zangeres te worden. Ook gaf ik privé en groepszangles aan aan verschillende basisscholen en muziekscholen in Nederland. Verder treed ik nationaal en internationaal op in verschillende muzikale samenstellingen, bands en projecten.

Twee keer per jaar is er bij Hart Muziekschool een voorzingavond waarop je voor familie en vrienden kan optreden.

Wil je graag bij mij op zangles of kijken of zangles iets voor jou is? Vul dan het contactformulier in en kom kennismaken in een proefles!

 

Cursussen van deze docent

Zangles Haarlem

Hart Muziekschool | zangles - pop en jazz

Zangles bij Hart Muziekschool! Leuke zanglessen gegeven door enthousiaste conservatorium gediplomeerde zangdocenten.

Bekijk dit item

Deel dit