Ga direct naar inhoud

Dans, dansĀ²

Dans, dans

Hart, Kennemerhart Oppeppers, Sint Jacob en Danstheater VOS, nodigen buurtbewoners, vitale ouderen en ouderen met een vorm van kwetsbaarheid uit om samen te werken aan een dansvoorstelling vol spel, muziek en (moderne) dans. De repetities vinden vanaf dinsdag 4 oktober elke dinsdag van 14.00 tot 15.30 uur plaats bij Sint Jacob, locatie Nieuw Delftweide op de Gorterstraat 1 in Haarlem Noord.

> Lees verder

Goudmakersdag Haarlem Noord

Goudmakersdag Haarlem Noord

Op zaterdag 25 juni tussen 10:00-17:00 uur is de Goudmakersdag, een feestelijke eindpresentatie van Goudmakers editie Haarlem Noord. Een dag vol kunst & cultuur. Nieuwsgierig geworden? Ga op ontdekkingstocht in je eigen wijk en bekijk één of meerdere presentaties van buurtbewoners.
> Lees verder

Goudmakers Haarlem Noord

Goudmakers 2022

We nodigen alle inwoners van Haarlem Noord uit om in de maanden april, mei en/of juni onder begeleiding van een ervaren kunstenaar te werken aan voorstellingen, kunstwerken en optredens in de eigen buurt. Ben jij degene, óf ken jij mensen, voor wie dit de kans is om zijn verborgen talent tot uiting te brengen?

Lees verder >>>

Jij & ik dansen samen

Jij en ik dansen samen
Uniek dansproject voor ouderen & mantelzorgers

Danstheater VOS, Kennemerhart Oppeppers en Hart nodigen thuiswonende ouderen en hun mantelzorgers uit om samen te werken aan een de unieke dansvoorstelling 'Jij & ik dansen samen', vol spel, muziek en (moderne) dans.

> Lees verder

Kunst voor je brein

Kunst voor je brein

Creatieve makers gezocht die met kwetsbare ouderen willen werken

Ben jij professioneel beeldend kunstenaar of beeldend docent en wil je graag met ouderen gaan werken? Meld je dan aan voor het leerwerktraject Kunst voor je Brein, waarin je leert om creatief te kunnen gaan werken met ouderen met geheugenproblemen.

> Lees verder

Haarlems Goud

Dubbelbelicht

Haarlems Goud won in november 2019 de BNG Lang Leve Kunstprijs 2019

In 2018-2019 nam Haarlem deel aan het programma 'Age Friendly Cultural Cities' van het Fonds voor Cultuurparticipatie. Hart werkte hierbij nauw samen met de gemeente, cultuur- en welzijnspartners.

> Lees verder