HIT | Meest gestelde vragen

Nieuwsgierig geworden maar heb je nog vragen? Hier vind je antwoord op de meest gestelde vragen.


Ik heb al een keer meegedaan aan het HIT. Mag ik nog een keer meedoen?
Jazeker, bofkont!

Kan ik me voor meerdere disciplines inschrijven?
Helaas kom je dan in de knoop, want de masterclasses zijn op hetzelfde moment. Je zult dus moeten kiezen.

Wat gebeurt er met de foto’s en video’s die het HIT van mij heeft of maakt?
We vinden het leuk om al het HIT-talent te laten zien en horen aan de buitenwereld. We gebruiken de foto’s en filmpjes ter promotie van het HIT op onze website en social media. Maar natuurlijk alleen als jij dat ook wilt! In het inschrijfformulier kun je aangeven of je het goed vindt of liever niet wilt.

Moet mijn werk of act af zijn op het moment dat ik me inschrijf?
Nee, dat hoeft niet. Je kunt het HIT gebruiken om jouw werk met hulp van de andere deelnemers en de coaches vorm te geven. Natuurlijk is het wel fijn om al een idee of onderwerp te hebben. Zorg dat je in ieder geval materiaal hebt waarmee je tijdens de eerste ontmoeting met je coaches aan de slag kunt. Bijschaven kan altijd nog! Let op: het HIT is geen plek om bijvoorbeeld een instrument te leren bespelen. Het HIT is een plek waar we je kunnen helpen om je instrument nog beter te leren kennen.

Ben ik wel goed genoeg om mee te doen aan het HIT?
Ook Beyoncé, Ai Weiwei en Igone de Jongh zijn ooit ergens begonnen. Het maakt voor deelname aan het HIT niet uit hoe ver jij bent met het ontwikkelen van je talent. Ook de ervaring maakt niet uit, die doe je tijdens het HIT namelijk op! We helpen je graag met het zetten van een volgende stap. In het inschrijfformulier kun je aangeven wat je graag wilt leren.

Wie zijn de coaches?
Aan iedere discipline zijn twee coaches gekoppeld: een professional met veel ervaring en een professional in opleiding. De coaches gaan jou voorzien van tips, tricks, inspiratie en challenges. En jij kunt al je vragen bij hen kwijt. De coaches van het HIT 2024 worden binnenkort bekend gemaakt.

Hoeveel tijd ben ik kwijt aan het HIT?
Als je meedoet aan het HIT verwachten je bij 3 masterclasses en de podiumavond of opening van de expositie. Daarnaast kun je er natuurlijk zo veel tijd insteken als dat jij wilt.

Kan ik iets winnen?
Jouw talent is al een cadeautje op zich! Alleen heb je soms wat inspiratie en begeleiding nodig om te begrijpen hoe je dat talent het beste kunt gebruiken. Het gratis programma HIT helpt je daarbij. Daarvoor hoef je alleen maar mee te doen. 

Staat jouw vraag er niet tussen? 
Hopelijk hebben we jouw vraag al kunnen beantwoorden. Mocht dit niet zo zijn, slide dan in onze DM of email.


Contact