Ga direct naar inhoud


Hart is in ieder geval tot en met zondag 10 mei gesloten voor alle publiek. In de loop van volgende week worden we door de gemeente (Veiligheidsregio Kennemerland) en door onze branchevereniging voorzien van nieuwe informatie. Of Hart (geleidelijk) naar aanleiding daarvan weer open kan gaan voor lessen en cursussen is nu nog niet te zeggen.

Op grond van actuele en bij de gemeente Haarlem geverifieerde informatie moeten we onze berichtgeving van gisteren, woensdag 29 april herzien. Dat is vervelend en verwarrend, onze excuses daarvoor.

Wij waren blij te kunnen informeren dat we weer, zij het beperkt en onder voorwaarden, de deuren van Hart open konden zetten voor individuele muzieklessen. We deden dat, omdat we via onze branchevereniging hierover waren geïnformeerd naar aanleiding van het debat in de Tweede Kamer met minister van Engelshoven dat dinsdag 28 april had plaatsgevonden. In de loop van de dag bleek echter dat deze informatie niet juist was. Hart is een openbaar toegankelijk gebouw, en valt daarmee in dezelfde categorie als bijvoorbeeld sportscholen.

We staan te trappelen om ons mooie pand weer open te doen voor iedereen. Helaas moeten we nog onbekende tijd geduld hebben. 

Cultuurconnectie: uitgebreide informatie over het toestaan van individueel muziekonderwijs

Veiligheidsregio Kennemerland: update noodverordening COVID-19