Ga direct naar inhoud


Zaterdag 12 september van 12.00 tot 17.00 uur houdt de Hart Muziekschool Open Dag bij Hart (Kleine Houtweg 18). Tijdens deze dag beantwoorden docenten al je vragen over muziek- en zangles en kun je naast een korte kennismaking een proefles volgen op het instrument van jouw keuze!

Grijp je kans!
Het voordeel van deze Open Dag ten opzichte van 'normale' Open Dagen is dat je naast een korte kennismaking direct een proefles kunt volgen! Doordat er geen sprake is van de gebruikelijke drukte met in- en uitlopende bezoekers, heeft de docent op het afgesproken tijdstip alle tijd voor jou.

Meld je vooraf aan via het online formulier
Heb je interesse? Meld je dan vooraf aan via het online aanmeldformulier. Op het formulier kun je aangeven waar je interesse naar uitgaat. Het formulier wordt automatisch verzonden naar de betreffende docent die op zijn/haar beurt contact opneemt voor het afstemmen van een tijdstip. Je kunt de Open Dag op dit tijdstip met maximaal 2 personen (incl. jezelf) bezoeken. Zo kunnen we in het kader van COVID-19 de bezoekersaantallen in het gebouw reguleren.

> Aanmeldformulier Open Dag Hart Muziekschool