Ga direct naar inhoud


Het kabinet heeft dinsdag 12 januari besloten de huidige lockdown in het kader van COVID-19 met drie weken te verlengen. Hart blijft t/m dinsdag 9 februari gesloten voor publiek.

Het hing al in de lucht; dinsdag 12 januari werd het ook echt duidelijk. We zijn in Nederland de komende weken nog aan huis gebonden. Hart mag, net als vrijwel de gehele cultuursector, detailhandel, horeca en andere dienstverleners, nog niet open. Hart volgt hierbij ook de (aanvullende) adviezen en protocollen van de branchevereniging Cultuurconnectie.

Tot 9 februari zijn we in ieder geval dicht. We balen daar enorm van. Maar het is niet anders. Onze docenten / huurders organiseren veelal vanuit hun eigen locaties online lessen. Maar we zien iedereen natuurlijk graag binnenkort weer terug in onze fijne lesruimtes en in ons mooie Hart Café. Als we weer open mogen zul je zien dat we wat verbeteringen en veranderingen hebben aangebracht.

We staan te popelen om de deur weer open te kunnen gooien. Blijf gezond, houd vol, en graag tot zo snel mogelijk weer ziens!