Ga direct naar inhoud


Donderdag 9 september organiseert Hart om 10.30 uur een gratis djembé workshop voor buurtbewoners in Haarlem Noord. De workshop duurt een uur en vindt plaats in Delftwijk op de groenstrook achter het Johan Limpershof. De activiteit is onderdeel van ‘Bakkie in de buurt’, waar buurtbewoners kunnen langskomen voor een kopje koffie/thee, een praatje en/of vragen over de buurt.

Docent Michael Agbodo leert in korte tijd hoe je de djembé, een bekervormige trommel uit West-Afrika, met je handen kunt bespelen en samen de verschillende ritmes van West-Afrika kunt ontdekken. Aanmelden is niet nodig. De koffie en thee staat vanaf 10:00 uur klaar. De activiteit is in de buitenlucht en gaat alleen door bij mooi weer (als het niet regent).

Bakkie in de buurt is een initiatief van Haarlem Ontmoet, waarbij met een vrolijke bakfiets de wijk in wordt getrokken. Naast een kopje koffie/thee kunnen buurtbewoners kennismaken met buren en organisaties in de wijk. Deze donderdag zijn Hart, Dock, Kennemerhart Oppeppers, Sociaal wijkteam en Roads aanwezig. Je kunt voor en na de workshop bij hen terecht met vragen over activiteiten in de buurt, vervoer, ontmoeting, eenzaamheid, beweging, langer thuis wonen, (mantel)zorg en nog veel meer.