Ga direct naar inhoud

Zaterdag 9 oktober strijkt Popronde neer in Haarlem! Meer dan 35 acts presenteren zich op 11 locaties in de stad, waaronder Patronaat, de Philharmonie, Bibliotheek en Hart. Nieuw is de officiële FunX stage in Jongerencentrum Flinty’s. Samen met Woord Voor Woord cureren zij het eerste echte hiphop-programma van Popronde Haarlem. Popronde vindt dit jaar plaats in een coronaproof model, waarbij bezoekers met een passepartout van € 5 en een coronacheck, toegang krijgen tot alle locaties en optredens.

Ticketverkoop
Klik hier voor het kopen van een ticket voor Popronde Haarlem 2021.

Programma
Klik hier voor het volledige programma met alle acts en locaties.

Hart verwelkomt:
19:00 KEES
20:30 Neil Hollyn
22:00 ANNNA


Over de Popronde

De Popronde is hét reizende muziekfestival van Nederland. Vanaf zaterdag 11 september tot en met zaterdag 27 november reizen de 100 geselecteerde Poprondebands en acts – de nieuwe generatie popmuzikanten - langs 42 steden door het hele land. Singer/songwriters, rappers, rockers en producers, de Popronde is niet aan een muziekstijl gebonden en altijd laagdrempelig.

Popronde tourt 10 weken door Nederland. Elke donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag vindt in 4 verschillende steden een Popronde plaats, met elk een uniek programma. In iedere stad zijn het centrum (en soms iets daarbuiten) het festivalterrein en vormen de deelnemende locaties de etalage voor de nieuwe generatie popmuzikanten, die in de voetstappen treden van oud-deelnemers als Kensington, Jeangu Macrooy, De Staat, Chef’Special, Wies, Froukje, Rondé en My Baby.