Ga direct naar inhoud

BuurtBLIK presenteert op 1 februari de nieuwste films voor en door 65-plussers in de Bibliotheek Haarlem-Centrum. In dit filmproject maken enthousiaste senioren op geheel eigen wijze filmreportages over activiteiten in Haarlem. Met als doel ouderen in Haarlem een wegwijzer te bieden naar activiteiten en ontmoetingen die bij hen passen.

BuurtBLIK
De reporters van BuurtBLIK  gaan met camera en microfoon op onderzoek uit naar activiteiten in Haarlem. De korte films laten op levendige wijze zien welke activiteiten er voor 65-plussers zijn in Haarlem, hoe je elkaar ontmoet en wat het voor de deelnemers betekent om mee te doen.

Van theaterbezoek in de Toneelschuur, eten bij Resto van Harte en sporten bij De Hagedis tot dansen bij Schalkhart of schrijven en tekenen bij Gouden Boeken. BuurtBLIK brengt het in beeld.

Bekijk hier de compilatiefilm van BuurtBLIK 2018.


Praktische informatie
De nieuwste BuurtBlik films worden gepresenteerd op vrijdag 1 februari 2019

Tijd: 15.30 tot 17.30 uur
Locatie: Doelenzaal Bibliotheek Haarlem-Centrum, Gasthuisstraat 32, Haarlem

Vanwege een beperkt aantal plaatsen graag reserveren via info@buurtblikhaarlem.nl


Haarlems Goud
BuurtBLIK maakt deel uit van Haarlems Goud, een initiatief dat cultureel aanbod biedt aan ouderen in Haarlem. Haarlems Goud wordt gecoördineerd door Hart en mogelijk gemaakt door de Gemeente Haarlem en het Fonds voor Cultuurparticipatie in het kader van Age Friendly Cultural Cities.
Bezoek voor meer informatie de website: www.haarlemsgoud.nl

Zie ook: Actueel