Ga direct naar inhoud
Artikel afbeelding

De 7 tot 9 jarigen gaan vanaf september kennismaken met de Blaasinstrumenten - koper en hout en het Slagwerk. Maat en ritme staan centraal. 

We maken een begin met het muziekschrift - hele /halve/kwart en achtsten. Aansluitend hierop gaan we in februari 2021 verder met de Snaar/Strijk instrumenten en de Toetsinstrumenten. Dan staat Melodie centraal.

De lessenserie's (2 x 15 lessen) vormen samen een brede kennismaking en het mogelijk warm lopen voor één van alle instrumenten. De lessenserie's zijn echter ook los van elkaar te volgen. Een voorwaarde bij Muziekinstrumenten Ontdekkingsreis dat deze kinderen kunnen lezen en een beetje schrijven.

Naast deze cursus geeft Yvonne ook de cursus Muziek Ontdekkingsreis voor 5-7 jarigen.

Slotles
Bij de slotles zijn ouders, broertjes en zusjes, opa's en oma's en vriendjes en
vriendinnetjes van harte welkom.

Eerst kennismaken?
Op woensdag 16 september is er de mogelijkheid deel te nemen aan een proefles. Je kunt je hiervoor opgeven bij Yvonne Sonneveld via 06-38 46 35 43 of via de button 'Stel een vraag'.

Praktisch

Proefles
Woensdag 16 september.

Multomap
De kinderen die deelnemen aan 'Muziekinstrumenten Ontdekkingsreis' nemen zelf een 23-rings multomap met drie tabbladen mee naar de lessen.

Jeugdcultuurfonds
Voor mensen met een smalle beurs is er de mogelijkheide een beroep te doen op het Jeugdcultuurfonds (voor kinderen van 4 tot 18 jaar): www.jeugdcultuurfonds.nl.

Vereniging Hart Muziekschool
Yvonne Sonneveld is aangesloten bij de Vereniging Hart Muziekschool. Klik op de knop 'Stel een vraag' om contact op te nemen met de docent voor meer informatie en het bespreken van de mogelijkheden.