Ga direct naar inhoud
Artikel afbeelding

Frans Gevorderden B1 Deel 1

Inhoud: In deze cursus bouw je verder aan jouw vaardigheden in het Frans op een B1 niveau. Je breidt jouw woordenschat verder uit en leert de grammaticale regels correct toepassen. Frans spreken krijgt veel aandacht. De cursus Frans Gevorderden B1 Deel 1 bereidt je voor op de vervolgcursus Frans Gevorderden B1 Deel 2. 

Europees Referentiekader Talen (ERK)
Alle cursussen van Hart worden gegeven conform het Europees Referentiekader Talen.

Voor wie: De cursus is geschikt voor iedereen die het Frans op een A2 niveau beheerst.

Lesfrequentie, dag en tijd: De cursus duurt 15 weken. Je hebt 1 x per week les op woensdagavond. De lestijd is van 19:00 – 21:00.

Lesmethode
Voyages 3 Tekst/Werkboek + online MP3´s
ISBN: 9789462930315
Prijs: € 48,90 (prijzen onder voorbehoud)

Je dient zelf het lesboek aan te schaffen. Je kunt het lesboek bestellen bij www.intertaal.nl www.bol.com  of www.devriesboeken.nl in Haarlem. NB: Schaf de lesmaterialen pas aan na ontvangst van de bevestiging van Hart dat de cursus definitief doorgaat.

Locatie: De talencursussen van Hart vinden plaats op de hoofdlocatie Kleine Houtweg 18 en locatie Stedelijk Gymnasium, Prinsenhof 3.

Kijk goed op je definitieve oproep wat de cursuslocatie is. Deze oproep ontvang je als de cursus definitief van start gaat.

Praktisch

Als het vanwege uitzonderlijke omstandigheden niet mogelijk is om de lessen te laten plaatsvinden op onze leslocaties dan zullen de lessen online gegeven of voortgezet worden.