Ga direct naar inhoud

Vocal Group Buzzz is een jonge gemengde Vocal Group met leden tussen de 20 en 40 jaar. We zingen lichte muziek van de laatste 10 a 20 jaar.

A capella zang meerstemmige zang in een gemengde groep van 15 personen. Zangervaring is prettig maar niet vereist, bij interesse volgt een auditie.

Tarief
Het tarief is € 30 per maand en er wordt ongeveer 40 keer per jaar gerepeteerd.

Praktisch

Indien je interesse hebt in het meezingen bij Vocal Group Buzzz, kijk dan vooral even op onze website voor een impressie van wie wij zijn en wat voor repertoire we zingen. Je mag altijd een keer tijdens een repetitie komen kijken om de sfeer te proeven, voordat je auditie doet. Mochten we jouw stemsoort op dat moment niet nodig hebben, kom je in ons reservebestand en krijg je een belletje zodra er weer plek is.

Buzzz treedt graag op en we proberen dan ook meerdere keren per jaar optredens te doen in Haarlem en omgeving. Soms in samenwerking met een ander koor. Naast bestaande meerstemmige liedjes werken we ook aan improvisatie, creatief muziek maken en zetten we ieder nummer in een simpele regie. Zo werken we aan onze klank en het samen zingen, maar ook aan podiumpresentatie.

In principe volg je bij Buzzz geen jaarcursus, maar blijf je bij de groep zolang dat goed voelt. Eenmaal bij de club hanteren we een proeftijd van 2 maanden om van beide kanten te zien of het een goede match is. Kom vooral eens kijken tijdens een repetitie als je interesse gewekt is!