Ga direct naar inhoud

Chinees voor Beginners                

Inhoud:

In de cursus Chinees voor Beginners werk je vooral aan je Chinese spreek- en luistervaardigheid. Je leert hoe je iemand begroet, of bedankt. Je leert simpele conversaties in het Chinees voeren, bijvoorbeeld ‘Ik wil thee drinken’ ‘Hoe is het weer morgen?’ ‘Ik kom hier met het vliegtuig’. 
Chinees is een zgn. ‘toontaal’. Je maakt kennis met de vier tonen van het Mandarijn en gaat veel oefenen op de uitspraak van het Chinees. Je leert ook een aantal Chinese karakters. Daarnaast ga je Chinese teksten lezen die zijn opgeschreven in het fonetische ‘Pinyin’ transcriptie systeem. Na het afronden van deze beginnerscursus ben je in staat om eenvoudige Chinese woorden, zinnen en conversaties te begrijpen en te spreken.

Voor wie: De cursus is geschikt voor iedereen die zich de basiskennis van het Chinees wil eigen maken en geen of bijna geen kennis heeft van het Chinees.

Lesfrequentie, dag en tijd: De cursus duurt 15 weken. Je hebt 1 x per week les op donderdagavond. De lestijd is van 19:00 – 21:00.
 
Lesmethode
HSK Standard Course 1 - Textbook
ISBN 9787561937099
Prijs: ca. € 26,25 (prijs onder voorbehoud)

HSK Standard Course 1 - Workbook 
ISBN 9787561937105 
Prijs: ca. € 18,- (prijs onder voorbehoud)

Je dient zelf de lesboeken aan te schaffen. Je kunt de boeken bestellen bij www.intertaal.nl

www.bol.com of www.devriesboeken.nl in Haarlem. NB: Schaf de lesmaterialen pas aan na ontvangst van de bevestiging van Hart dat de cursus definitief doorgaat.


Locatie: De talencursussen van Hart vinden plaats op de hoofdlocatie Kleine Houtweg 18 en locatie Stedelijk Gymnasium, Prinsenhof 3. Kijk goed op je definitieve oproep wat de cursuslocatie is. Deze oproep ontvang je als de cursus definitief van start gaat.