Ga direct naar inhoud
Artikel afbeelding

Italiaans op vakantie

Inhoud: Ga je binnenkort op vakantie naar Italië? Of ben je van plan er langere tijd te blijven? Jouw verblijf wordt nog leuker en krijgt meer betekenis als je de taal van het land een beetje beheerst. Tijdens de lessen ligt de nadruk op de uitspraak, het uitbreiden van de woordenschat en het oefenen met spreken in alledaagse praktische situaties, zoals iets in een café bestellen, een reservering maken in een hotel of het plannen van een excursie. Dat doen we onder andere aan de hand van rollenspellen en het vertalen en naspelen van dialogen. Er is daarnaast ook aandacht voor cultuurverschillen tussen Italië en Nederland.
Deze cursus vormt ook een goede basis om in een later stadium een uitgebreidere cursus Italiaans te volgen.

Lesfrequentie en tijd: De cursus bestaat uit 10 lessen. Je hebt 1 x per week les.

Lesmethode:

Uit de voeten met Italiaans, cursusboek voor vakantiegangers, Pauline Kuiper-Jong.
ISBN 9789062834884
Prijs: € 9,95 (prijs onder voorbehoud)
Daarnaast krijgen cursisten toegang tot een online leeromgeving met aanvullend materiaal.

Je dient zelf het lesboek aan te schaffen. Dit kan bij www.bol.com of www.devriesboeken.nl in Haarlem. NB: Schaf de lesmaterialen pas aan na ontvangst van de bevestiging van Hart dat de cursus definitief doorgaat.

Locatie: De talencursussen van Hart vinden plaats op de hoofdlocatie Kleine Houtweg 18 en locatie Stedelijk Gymnasium, Prinsenhof 3. Kijk goed op je definitieve oproep wat de cursuslocatie is. Deze oproep ontvang je als de cursus definitief van start gaat.