Ga direct naar inhoud
Artikel afbeelding

Schrijven over momenten uit je leven, met al je zintuigen áán!

Een geur kan je terugbrengen naar een herinnering van lang geleden. Een muziekstuk kan tot tranen toe ontroeren. Als je goed om je heen kijkt zie je dat alles gekleurd is…
We nemen de wereld allemaal waar via onze zintuigen. Maar hoe jij zelf de wereld ziet en ervaart, hoe jouw zintuigen ontwikkeld zijn, is volstrekt uniek. In deze schrijfcursus gaan we de zintuigen een voor een wakker schrijven. Dat doen we via autobiografisch schrijven. Zo kom je terecht bij verhalen die liggen opgeslagen in de schatkist op de zolder van je herinneringen.
Wat levert het je op? Prachtige geschreven herinneringen. Kleine, vergeten pareltjes uit je leven, die je vertellen waar je vandaan komt en wat jij belangrijk vindt. Bovendien ga je nauwkeuriger waarnemen. Het kan je helpen om dichter bij je gevoel te komen of je intuïtie te versterken.

Praktisch

Schrijfervaring is niet nodig. Ook voor ervaren schrijvers die verdieping zoeken of juist vrijer willen leren schrijven is de cursus geschikt. Schrijven doen we met de hand. Met pen en papier. Dus ga op zoek naar een mooi schrift en een fijne pen. Je bent van harte welkom!
De cursus vindt plaats op: 21/5, 4/6, 18/6, 2/7, 9/7