Ga direct naar inhoud
Artikel afbeelding

Zweeds Beginners A1 Deel 2

Inhoud: In deze cursus leer je de basiskennis van het Zweeds waarbij het onderdeel Spreken centraal staat. Na afloop kun je eenvoudige, korte gesprekken voeren in het Zweeds, makkelijke teksten lezen en begrijpen. Aan het eind van dit tweede deel van de cursus beheers je het Zweeds op A1 niveau van het Europees Referentiekader voor talen. 

Europees Referentiekader Talen (ERK)
Alle cursussen van Hart worden gegeven conform het Europees Referentiekader Talen.
Voor wie:
De cursus is geschikt voor iedereen die de cursus Zweeds Beginners A1 Deel 1 heeft gevolgd of al enige voorkennis heeft van de Zweedse taal.

Lesfrequentie, dag en tijd: De cursus duurt 15 weken. Je hebt 1 x per week les op maandagavond. De lestijd is van 19:00 – 21:00.

Lesmethode
Rivstart A1 + A2 tekstboek
ISBN: 9783125279919
Prijs: € 42,50 (prijzen onder voorbehoud)

Rivstart A1 + A2 oefeningenboek
ISBN 9783125279926
Prijs: € 29,00 (prijzen onder voorbehoud)

Je dient zelf de lesboeken aan te schaffen. Je kunt de boeken bestellen bij www.bol.com. NB: Schaf de lesmaterialen pas aan na ontvangst van de bevestiging van Hart dat de cursus definitief doorgaat.

Locatie: De talencursussen van Hart vinden plaats op de hoofdlocatie Kleine Houtweg 18 en locatie Stedelijk Gymnasium, Prinsenhof 3. Kijk goed op je definitieve oproep wat de cursuslocatie is. Deze oproep ontvang je als de cursus definitief van start gaat.