Ga direct naar inhoud
Artikel afbeelding

Spaans Beginners A1 Deel 1

Inhoud: In deze cursus leer je de basiskennis van het Spaans waarbij het onderdeel Spreken centraal staat. Na afloop kun je eenvoudige, korte gesprekken voeren in het Spaans, makkelijke teksten lezen en begrijpen. De cursus Spaans beginners A1 Deel 1 bereidt je voor op de vervolgcursus Spaans Beginners A1 Deel 2. 

Europees Referentiekader Talen (ERK)
Alle cursussen van Hart worden gegeven conform het Europees Referentiekader Talen.

Voor wie: De cursus is geschikt voor iedereen die zich de basiskennis van het Spaans eigen wil maken en geen of bijna geen kennis heeft van het Spaans.

Lesfrequentie, dag en tijd: De cursus duurt 15 weken. Je hebt 1 x per week les op maandagavond. De lestijd is van 19:00 – 21:00.

Lesmethode
Con gusto 1 (tekstboek + online audio)
ISBN: 9789462934474
Prijs: € 38,00 (prijzen onder voorbehoud)

Con gusto 1 (werkboek + audio cd)
ISBN: 9789460301223
Prijs: € 33,50 (prijzen onder voorbehoud)

Je dient zelf de lesboeken aan te schaffen. Je kunt de boeken bestellen bij www.intertaal.nl, www.bol.com of www.devriesboeken.nl in Haarlem. NB: Schaf de lesmaterialen pas aan na ontvangst van de bevestiging van Hart dat de cursus definitief doorgaat.

Locatie: De talencursussen van Hart vinden plaats op de hoofdlocatie Kleine Houtweg 18 en locatie Stedelijk Gymnasium, Prinsenhof 3. Kijk goed op je definitieve oproep wat de cursuslocatie is. Deze oproep ontvang je als de cursus definitief van start gaat.