Ga direct naar inhoud
Artikel afbeelding

Russisch Beginners A2 Deel 1

Inhoud: In deze cursus bouw je verder aan uw kennis van het Russisch op een beginnersniveau waarbij het onderdeel Spreken centraal staat. Na afloop kun je eenvoudige, korte gesprekken voeren in het Russisch en korte teksten lezen en begrijpen. De cursus Russisch Beginners A2 Deel 1 bereidt je voor op de vervolgcursus Russisch Beginners A2 Deel 2. 

Europees Referentiekader Talen (ERK)
Alle cursussen van Hart worden gegeven conform het Europees Referentiekader Talen.

Voor wie: De cursus is geschikt voor iedereen die de cursus Russisch Beginners A1 Deel 1 heeft gevolgd of door zelfstudie enige kennis van het Russisch heeft.

Lesfrequentie en tijd: De cursus duurt 15 weken. Je hebt 1 x per week les op.
De lestijd is van 19:00 – 21:00.

Lesmethode
Pasport v Rossiju (Paspoort voor Rusland) Tekstboek 1
ISBN: 9789061433491
Prijs: € 37,50 (de prijzen van de boeken zijn onder voorbehoud)

Je dient zelf de lesboeken aan te schaffen. Je kunt de boeken bestellen bij www.bol.com www.intertaal.nl, www.pegasusboek.nl of www.devriesboeken.nl in Haarlem. NB: Schaf de lesmaterialen pas aan na ontvangst van de bevestiging van Hart dat de cursus definitief doorgaat.

Locatie: De talencursussen van Hart vinden plaats op de hoofdlocatie Kleine Houtweg 18 en locatie Stedelijk Gymnasium, Prinsenhof 3. Kijk goed op je definitieve oproep wat de cursuslocatie is. Deze oproep ontvang je als de cursus definitief van start gaat.